Intercedent arbeidsbemiddeling
Olympia
Maassluis, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken op het kantoor in Maassluis. Vanuit hier werken wij 4 dagen per week en 1 dag per week zitten wij met alle collega s in Rijswijk.

Dit om het team samen sterk te houden.

Olympia staat in de top 5 van grootste uitzendorganisaties in Nederland. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en werken dagelijks voor duizenden opdrachtgevers, van MKB tot multinationals.

Dat doen we in bijna alle branches. En met specialisaties in logistiek, productie, techniek en zakelijke dienstverlening waaronder Banken & Verzekeringen en Contactcenters.

Bij een groot aantal organisaties zijn we bovendien in-house aanwezig.

Onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. Wij zijn dan ook een onderneming van ondernemers’. Wij geloven in de kracht van no-

nonsens, doortastend en ondernemend gedrag waar de passie en het plezier vanaf spat! Met die kracht helpen wij organisatie bij het realiseren van ambities.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een commerciële collega die affiniteit heeft met mensen. Ben jij op zoek naar een zeer (maar dan ook ZEER) dynamische, afwisselende en uitdagende vaste baan waarin jij zowel met de klant aan tafel zit als kandidaten spreekt over hun zoektocht naar een passende vervolgstap in hun loopbaan?

Wil jij er zorg voor dragen dat de juiste persoon op de juiste plek komt te zitten en dat jij verantwoordelijk bent voor die match?

Lees hieronder wat dit zoal inhoudt!

Als intercedent ben jij dagelijks bezig met het verbinden van werkgever met werknemer. Je belt met (nieuwe) klanten om vacatures binnen te halen en vindt hiervoor de juiste kandidaten.

Je deinst niet terug voor een onderhandeling waarbij je de belangen van de klant, je werknemer en Olympia behartigd. Iedereen moet blij zijn met het resultaat van jouw werk.

Daarnaast stel je een plan op waarmee jij je persoonlijke- en commerciële doelen gaat behalen. In deze functie werk je veel samen met je collega's en werk je naar een gezamenlijk doel.

Samenwerking is belangrijk als je succesvol wilt zijn!

Hoe zit een doorsnee dag er uit bij Olympia?

Je komt om 08 : 15 uur aan op kantoor, neemt een bakkie koffie en zorgt ervoor dat je om 08 : 30 achter je bureau zit. Je opent je mail en ziet dat allebei de kandidaten die je gisteren hebt voorgesteld bij je klant, op gesprek mogen komen.

Eerst verwerk je de ziekmeldingen die telefonisch binnen komen en informeert de uitzendkrachten over hun rechten en plichten.

Vervolgens ga je contact opnemen met de kandidaten die op gesprek zijn uitgenodigd en regel jij een afspraak met de klant die je direct per email bevestigd.

Hierna kijk je in je agenda wat er allemaal nog moet gebeuren. Je hebt om 10 : 00 uur een intakegesprek met een nieuwe kandidaat en om 12 : 00 uur een afspraak bij een klant.

Je kijkt hoe de nieuwe werknemers erbij zitten en of je hen nog ergens mee kunt helpen.

Na het bezoek aan de klant lunch je samen met je collega’s op kantoor en verwerk je de highlights van je klantbezoek en plan je een vervolgactie in voor jezelf.

 • Hierna ga jij samen met je collega's twee uurtjes nieuwe klanten bellen om bezoekafspraken te maken. Een klein beetje concurrentiestrijd onderling is aanwezig want je wilt natuurlijk de meeste afspraken maken ;
 • Na het bellen ga je je bezig houden met die nieuwe vacature die je eergisteren online hebt gezet. Je kijkt of er al mensen hebben gereageerd en daarnaast zoek je zelf in de uitgebreide database van Olympia.
 • De mensen die goed aansluiten op het profiel, nodig je uit voor een kennismakingsgesprek op de vestiging. Ondertussen wordt je gebeld door een bestaande klant die met ingang van morgenochtend 3 uitzendkrachten extra nodig heeft.

  Omdat snel schakelen is geboden, vraag jij direct aan je collega’s of zij kandidaten kennen die hier geschikt voor zijn en samen klimmen jullie in de telefoon.

  Binnen een half uur zijn de uitzendkrachten geregeld en zijn zij op de hoogte wat er van hun verwacht wordt, hoe laat zij waar moeten zijn en wat verder nog belangrijk is.

  Jij draagt er zorg voor dat alle benodigde informatie en documentatie in jouw bezit is zodat de contracten voor de uitzendkrachten opgesteld kunnen worden.

  De klant is erg blij dat jij hem zo snel uit de brand hebt geholpen! Je hebt nu precies nog een uur over om je administratie weg te werken en om ondertussen telefonisch vragen van uitzendkrachten te beantwoorden en dan zit deze werkdag er al weer op.

  Functie-eisen

  Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik jij over HBO werk- en denkniveau en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

  Verder ben jij commercieel, een vaardige onderhandelaar, proactief, communicatief zeer vaardig in zowel woord als geschrift en administratief sterk onderlegd.

  Jij kunt 1001 dingen tegelijkertijd en met jouw tomeloze energie en enthousiasme haal jij niet alleen dagelijks het beste uit jezelf maar ook uit jouw collega's met wie jij nauw samenwerkt.

  Zonder moeite schakel jij in het contact met klanten / opdrachtgevers, collega's en kandidaten van alle niveaus. Jij heb aandacht voor details en een sterk inlevingsvermogen.

  Als jij daarnaast ook nog eens 40 uur per week beschikbaar bent en op zoek bent naar een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is en waar jij nauw samenwerkt met enthousiaste, opgewekte, gezellige en hard werkende collega's dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten : -)

  Als jij interesse hebt in deze baan met diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, ontvangen wij graag naast jouw uitgewerkte CV, een motivatie waarin jij ons ervan weet te overtuigen contact met jou op te nemen om heel snel echt kennis met jou te maken.

  Jouw sollicitatie kan je versturen door middel van de blauwe sollicitatieknop onderaan deze vacature. De eerste selectie vind plaats op basis van CV + motivatie.

  Indien jij binnen 10 werkdagen geen reactie krijgt op je sollicitatie, kun je er vanuit gaan dat je niet door de eerste selectie bent en dat wij de procedure (in eerste instantie) voort zetten met andere kandidaten.

  Je ontvangt een bericht van afwijzing.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan voor 40 uur in de week

  Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën : het delen van jouw ervaring wordt zeer op prijs gesteld!

  Je krijgt een marktconform salaris aangeboden : afhankelijk van leeftijd en ervaring is dit €1800 - €2500 o.v.v. 40 uur per week excl.

  bonusafspraken die jij maakt met jouw vestigingsmanager.

  Als jij verder dan 10 km moet reizen om op jouw werkplek te komen, krijg jij vanzelfsprekend reiskostenvergoeding en je krijgt 26 vakantiedagen.

  Het is een fulltime baan voor 40 uur in de week met zicht op een vaste aanstelling want als jij goed functioneert en jij hebt het ook naar je zin, willen wij jou natuurlijk niet kwijt! ( 32 uur per week is bespreekbaar ).

  Wekelijks een vrijdagmiddagborrel samen met jouw collega’s ter afsluiting van de werkweek

  Diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden : jij kunt verschillende cursussen volgen op de Olympia Academy om je kennis en vaardigheden te vergroten.

  Als je bij Olympia in dienst bent, kan jij deelnemen aan het Collectief Olympia Verzekeringsplan met interessante kortingen op de premie voor jou en jouw gezin en kan je al vanaf € 13,95 per maand onbeperkt sporten waarbij je de keuze hebt uit meer dan 100 locaties van

  de fitnessketens Fit For Free, SportCity, Achmea health Centers en Fit20

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier