Leerling elektromonteur
Abiant
Surhuisterveen, NL
23 uur geleden

Over de functie

Ben jij handig en wil jij je (verder) ontwikkelen als elektromonteur? Ga dan aan het werk bij onze opdrachtgever in Harkema!

Als leerling Elektromonteur assisteer je jouw collega monteur met het aanleggen van zonnepanelen en algemene elektra klussen.

Voor jou betekend dit dat elke werkdag er weer anders uitziet. Je werkt namelijk op verschillende locaties en voert diverse werkzaamheden uit.

Je gaat zonnepanelen aanleggen op daken dus voor jou is op hoogte werken geen probleem. Wanneer de zonnepanelen er liggen help je mee om het bijbehorende elektra aan te sluiten.

Je kunt iedere dag vanuit Harkema meerijden naar de klus.

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een middelgroot bedrijf dat werkzaam is in Noord-Nederland.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Het bruto uurloon ligt tussen de €11 en €14 dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Als leerling elektromonteur moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat. Mocht je dit certificaat niet hebben of als het is verlopen dan zorgt Abiant er voor dat je weer een nieuw VCA certificaat kunt behalen.

Bij goed functioneren kun je voor langere tijd aan het werk.

Wil jij graag in de techniek aan het werk waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier