Audit Quality Control Manager
Deloitte
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Innovatie en inhoudelijke kennis samenvoegen in jouw controles. Bij Deloitte.What impact will you make?Als Audit Quality Control Manager neem jij vanuit het Professional Practice Departement (PPD) van de Audit function eigenaarschap voor het oplossen van veelal complexe managementvraagstukken op het gebied van kwaliteitscontrole.

Samen met een team van gedreven collega’s loop je voorop in ons vakgebied - we dagen onszelf voortdurend uit om te innoveren en concreet inhoud te geven aan ons streven de undisputed leader in professional services’ te zijn en blijven.

 • This is howmonitoren van nieuwsberichten en externe ontwikkelingen die een effect kunnen hebben op het risicoprofiel van onze cliëntenportefeuille en het vertalen hiervan naar Quality Control initiatieven;
 • vertalen van Quality Control initiatieven uit onze internationale organisatie voor concrete toepassing in de Nederlandse praktijk;
 • samen met in- en externe juristen verweer voeren op Quality Control cases;maandelijks rapporteren over diezelfde initiatieven aan onder meer de Raad van Bestuur.

  W)hereBij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal.

  In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.

  000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.Jouw expertise deel je met de ongeveer 50 collega’s van het PPD (Professional Practice Department) in Amsterdam / Rotterdam.

  Binnen deze afdeling staan maatschappelijke relevantie en kwaliteit hoog op de prioriteitenlijst.Onze werksfeer wordt door Steven Pothof als volgt omschreven : Werken op het Professional Practice Departement (PPD) betekent dat je daadwerkelijk een relevante impact kunt maken op de kwaliteit van onze accountantswerkzaamheden.

  Samen met enthousiaste collega’s met gevarieerde achtergronden zorg je ervoor dat Deloitte op alle kwaliteitsgebieden voorop loopt.

 • What we offernaast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;mooie doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je ambities en performance, groei je door naar een nieuwe functie;
 • een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen; flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om per jaar 15 vakantiedagen bij te kopen;een 40-urige werkweek; de mogelijkheid om 1 keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;
 • een goede mobiliteitsregeling : keuze uit een leaseauto met een tankpas voor heel Europa of een cash-optie, een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding;
 • een laptop en een iPhone, die je ook privé mag gebruiken;een goede pensioenregeling;mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.What you offerEen bondgenoot zijn voor je collega’s als het gaat om kwaliteit.

  Je bent onafhankelijk en een sparringspartner. Vaktechnisch zijn er geen geheimen voor je, je kent de standaarden en kan deze ook interpreteren.

  Ook ben je goed in staat om mensen op basis van feiten te overtuigen. Verder heb je voor deze vacature Audit Quality Control Manager.

 • zeker zo'n 5 jaar relevante werkervaring in een controlepraktijk en / of risk management functie;je RA diploma op zak;uitstekende kennis van, voor accountants relevante, wet- en regelgeving;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;een integere en organisatie sensitieve houding;
 • een nauwgezette en gestructureerde werkhouding je doet wat je zegt en kunt daarover gestructureerd rapporteren.Let's make impact.

  Apply now! Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier