Psychotherapeut
Youz
Den Haag
5 dagen geleden

Psychotherapeut Youz i-psy Jeugd, interculturele specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor de vestiging in Den Haag een psychotherapeut.

Dit ga je doen Ben jij een psychotherapeut, met kennis en ervaring met cliënten met diverse (kinder)psychiatrische aandoeningen en heb jij affiniteit met intercultureel ambulant werken en ga je ook onder tijdsdruk collegiaal en oplossingsgericht te werk?

Je komt te werken in een multidisciplinair team met collega’s, dat zich actief bezighoudt met de ontwikkelingen binnen de interculturele geestelijke gezondheidszorg.

Je werkt nauw samen met o.a. de psychiater, systeemtherapeut en basispsychologen. Er wordt gewerkt met een zorgvisie, waarbij een belangrijk onderdeel is dat er geprobeerd wordt zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van cliënten, om zo de best passende behandeling in te zetten.

Als psychotherapeut verricht je psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandelingen bij cliënten en / of hun cliëntsysteem met psychische en / of gedragsproblematiek, met als doel het verminderen, stabiliseren en / of voorkomen van (toename van) de psychische- en / of gedragsproblematiek

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor :

 • Werkbegeleiding aan stagiaires en basispsychologen
 • Evalueren van de behandelingen waarvoor je de eindverantwoordelijkheid hebt
 • Een bijdrage leveren om collega’s en het team inhoudelijk te voeden (deelname aan MDO’s, supervisie, intervisie, referaatbijeenkomsten)
 • Samenwerking met ketenpartners en huisartsen om goede zorg en zorg op maat te kunnen aanbieden
 • Onze locatie in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op steenworp afstand is een winkelcentrum waar je terecht kunt voor een boodschap of een lekkere lunch.

  Dit ben jij We zijn op zoek naar een BIG geregistreerde psychotherapeut of klinisch psycholoog die affiniteit heeft met interculturele kinder- en jeugdpsychiatrie.

  Je hebt bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van EMDR, speltherapie MBT of schematherapie. Daarbij beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en kun je zelfs onder tijdsdruk collegiaal en oplossingsgericht te werk gaan.

  Je vindt het fijn om in een groeiend team te werken dat hecht, betrokken en in ontwikkeling is. Wij hebben aandacht voor elkaar.

  De goede sfeer in ons team is één van de redenen dat collega's lang bij ons blijven werken.

  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-36 uur.Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding, minimaal € 4858,- en maximaal € 6702,- (FWG 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier