Stage Aan- en Verhuur Kantoren | Den Haag
CBRE
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
13 uur geleden

Location(s) Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands Wil jij alles leren over aan- en verhuur transacties van commercieel vastgoed?

Kom dan stage lopen op ons regio kantoor in Den-Haag. Per februari 2022 zijn wij op zoek naar nieuwe stagiaires. Wat ga je doen?

Als stagiair op één van onze regiokantoren ga je voor minimaal 4 maanden een regio team ondersteunen op het gebied van aan- en verhuur transacties.

Het is mogelijk om deze meewerkstage te combineren met één dag per week aan een afstudeeronderzoek te werken. Je wordt dan begeleid door een consultant meer meerdere jaren ervaring in de vastgoedmarkt.

Je onderzoek zal altijd wel uitgevoerd worden in combinatie met meewerken binnen de afdeling.Tijdens de stage zal je je bezighouden met het maken van presentaties, pitches en pva’s voor vastgoedeigenaren.

Er worden projectplanningen opgesteld en financiële- en haalbaarheidsanalyses uitgevoerd. Voor de eigenaren worden er adviesrapportages en natuurlijk bezichtigingen gepland.

Tijdens een werkdag zijn er soms dan ook meerdere bezichtigingen die natuurlijk wenselijk resulteren in een transactie. Als stagiair(e) ben je volledig onderdeel van het team en er wordt geprobeerd jou zoveel mogelijk te leren over commercieel vastgoed! Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de eindfase van je opleiding op hbo / wo niveau
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met vastgoed;
 • Je bent bij voorkeur gedurende je studie actief geweest in verschillende nevenactiviteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.
 • Dit hebben wij jou te bieden! Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven.

  Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

  Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

  Over het team! De afdeling Advisory & Transaction Services Office bestaat uit bijna 50 mensen verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Zwolle).

  In de regio’s werken wij samen om verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes zo optimaal mogelijk te begeleiden. De teams bestaan uit Consultants met jarenlange ervaringen.

  In elke regio’s wordt het team ondersteund door een Team Assistant.Verder worden de regiokantoren ook gebruikt als flexibele werkplekken.

  Veel collega’s van het hoofdkantoor (Amsterdam) maken hierdoor gebruik van de regiokantoren voor projectmatig werken of om de reisafstand te verkorten.

  Dit betekent dat er iedere dag andere collega’s langs komen om te werken, hierdoor leer je snel collega’s kennen van verschillende afdelingen! Over CBRE Advisory CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  Solliciteren? We kijken uit naar je sollicitatie! Let op : we nemen jouw sollicitatie alleen in behandeling mits er een motivatiebrief is toegevoegd waarin jouw motivatie voor de stage en de periode waarin je wilt stage lopen, duidelijk wordt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier