Meewerkstage Production Support
KLM Royal Dutch Airlines
Schiphol Oost, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage om ervaring op te doen in een dynamische organisatie bij KLM Engineering and Maintenance?

Ben jij niet bang om aan te pakken en initiatief te nemen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair(e) bij de sectie Procecssen, Equipement en Materialen Development van het Engineering Team Production Support.

Wat ga je doen? De opdracht is om deze vraag te onderzoeken : Which CMR’s are used within the department E&M during the maintenance and overhaul of aircraft and how to optimize SAP master data without eliminating the right part-

numbers? We hebben plek voor een meeloopstage op het gebied data verwerking in relatie tot CMR’s. Jouw profiel? Je bent een gedreven en proactieve HBO student of vergelijkbaar, die affiniteit heeft met chemische gerelateerde opdrachten.

Je vindt het leuk om allerlei verschillende werkzaamheden uit te voeren, je gaat planmatig te werk, toont ownership , kunt vele ballen hoog houden en je kunt goed presteren onder druk.

Daarnaast ben je zelfstandig, creatief, nauwkeurig, hands-on’ en communicatief. Verder ben je zo snel mogelijk beschikbaar.

Tijdens deze stage word je begeleid door een ervaren engineer. Geen afstudeer mogelijkheid -Je moet ervaring hebben met Microsoft excel (incl formules) -

Engelse taal beheersen -Interesse in chemische technologie -Affiniteit met data management en statistiek Wat bieden wij? Werken bij KLM betekent een baan in een uitdagende en dynamische werkomgeving.

Naast een uitdagende stageplek is een van de voordelen van een stageplaats binnen KLM de stage- en afstudeervereniging KLM Taxibaan’.

Zij organiseren verschillende excursies voor en door stagiairs. Ready for your next destination? Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start?

Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

In jouw brief willen wij niet alleen jouw motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht, wat je graag zou willen leren en van wanneer tot wanneer jij beschikbaar bent.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. #KLM Vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasmijn Naude, recruiter, via of +31618345618.

Vergeet niet het ID nummer van deze vacature te noemen : #1768

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier