Verkoopmedewerker
Randstad
ROTTERDAM, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Vacature fulltime verkoopmedewerker

Communicatief vaardig en dienstverlenend? Commerciële instelling en verwelkom jij iedereen met een lach? Als Senior Verkoopmedewerker ben jij van alle markten thuis en weet jij als geen ander iedereen welkom te laten voelen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!

De organisatie

Jij gaat werken bij de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Dit bedrijf biedt mensen een oplossing op maat in de vorm van een safeloket, opslag in depot of het installeren van een thuiskluis.

De organisatie heeft op dit moment ongeveer 26 vestigingen in het land. Aangezien zij ontzettend groeiend zijn, hebben zij het doel om dit te vergroten naar 36 vestigingen.

Jij levert dus als verkoopmedewerker een grote bijdrage aan dit succes.

De baan

Jouw werkdag kan erg verschillen. Op een doorsnee werkdag controleer jij bij aankomst het legitimatiebewijs van bezoekers en zorg jij dat ze onder jouw begeleiding toegang krijgen tot hun kluis.

Daarnaast geef je rondleidingen aan nieuwe klanten om hen te laten zien wat voor gemakken het huren van een kluis bij jullie biedt.

Vervolgens stel je samen met de klant het contract op en verwerk je deze aanmelding in het systeem. Tot slot handel je klachten van klanten af en plan je afspraken met klanten in.

Je krijgt dus veel afwisseling en als er niemand op dat moment langskomt, dan houd jij je bezig met andere werkzaamheden zoals de planning.

Jij vindt het leuk om te ondersteunen in verschillende filialen en vind het geen probleem om op verschillende locaties te werken in de regio.

Vanwege de flexibiliteit van de functie krijg je een lease auto.

De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag en de werktijden van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Wat biedt deze baan jou?

Jij krijgt de kans om in een unieke omgeving aan het werk te gaan en je kunt direct fulltime aan de slag. Af en toe help jij je collega's op andere vestigingen en leer jij op deze manier iedereen binnen het bedrijf kennen.

Jouw reiskosten worden vergoed en je krijgt een marktconform salaris van €2000,- tot €2200. Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen en dit kan oplopen naar 23 dagen wanneer je langer in dienst bent.

De ideale kandidaat

Bij voorkeur heb jij een achtergrond in de bancaire, horeca of hospitality wereld. Door jouw ervaring als verkoopmedewerker weet jij de klant een gastvrij gevoel te geven en weet jij in te spelen op de wensen van de klant.

Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je hebt een flexibele instelling. Je werkt in een formele werkomgeving en dit spreekt jou dan ook aan.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier