Flexibel, energiek én ruimdenkend! Dat zijn eigenschappen die een Maandag® - verpleegkundige van nature heeft!
Maandag
Arnhem, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Wat doet nou eigenlijk een Maandag® verpleegkundige? Dit is een verpleegkundige die op basis van detachering zijn of haar ervaring en een stukje persoonlijkheid wil achterlaten binnen verschillende zorginstellingen.

Vaak schrikken mensen bij het woord detacheren, maar wat houdt dat voor jou als verpleegkundige nou in? Aan de hand van een persoonlijke kennismaking kijken wij graag naar jouw wensen in werk.

Welke wensen dit zijn, dat is natuurlijk voor iedereen verschillend! Voor de ene is dat het werken met eén en dezelfde doelgroep en voor bijvoorbeeld iemand is dat zo veel mogelijk ervaring op doen in verschillende werkvelden.

De verschillende werkvelden die wij binnen Maandag hebben bieden ontzettend veel kansen, je kunt denk aan het werken binnen de ouderenzorg, de ziekenhuizen, de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg en bijvoorbeeld ook de verslavingszorg én psychiatrie. Ruime keuze dus!

Ik zou het heel leuk vinden om voor jou op zoek te gaan naar dié werkplek waar jij met plezier naar toe gaat. Wij bieden je flexibele zekerheid dus wie is er klaar om dit avontuur aan te gaan?

Functie eisen

 • Je beschikt over je diploma MBO Verpleegkunde
 • Je weet hoe het is om als verpleegkundige in de zorg te werken en ben bereid om je collega’s ten alle tijden te ondersteunen
 • Over het bedrijf

  Als je nu meer info wil over het werken als verpleegkundige bij Maandag®, wat is dan de volgende stap?

  De volgende stap is heel simpel : bel of mail mij met jouw vraag en ik geef graag meer uitleg over de mogelijkheden voor jou bij Maandag®.

  Ik maak graag kennis met jou!

  Bellen kan naar : 06 22104975 en mailen naar : roxanne.veurman maandag.nl

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier