Heftruckchauffeur opleiding
Mainfreight
'S-Heerenberg
1 dag geleden

Heftruckchauffeur opleiding

s-Heerenberg

 • € 11,26 - 16,33 per uur
 • 32 - 40 uur, 4 - 5 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO
 • Mainfreight
 • Per direct aan de slag en daarmee een salaris verdienen van €11,26 per uur! Lekker hoor! Solliciteer nu als heftruckchauffeur in opleiding bij Mainfreight en word opgeleid als heftruckchauffeur!

  wat bieden wij jou

  €11,26 tot wel €16,33 per uur! Yes!

  Opgeleid worden tijdens je werk. Te gek!

  35% toeslag in de avond en 45% toeslag in de nacht

  In het weekend ben je lekker vrij

  Mogelijkheden tot een contract voor langere tijd!

  wie ben jij

  Als heftruckchauffeur in opleiding ben jij in het bezit van echte haviksogen en ga jij ontzettend nauwkeurig te werk. Verder is het volgende belangrijk :

 • De motivatie om een heftruckcertificaat te halen
 • Je spreekt goed Nederlands of Duits
 • Eigen vervoer naar Mainfreight
 • wat ga je doen

  Je gaat werken op onze afdeling crossdock, waar je als mover begint en daarna wordt opgeleid als heftruckchauffeur. Je gaat aan de hand van lijsten stickers plakken op de pallets.

  Ook is het nauwkeurig werk omdat je de zendingsgegevens goed moet controleren en je moet weten hoe je de vrachtwagens moet laden i.

  v.m. gevaarlijke stoffen (ADR). Als logistiek medewerker rijdt je natuurlijk ook op een elektrische palletwagen om de pallets te verplaatsen.

  Als heftruckchauffeur ga je de binnenkomende goederen uitladen. Zo gepiept, denk je vast. Toch zit er meer achter. Op deze afdeling kun je pallets verwachten die wat lastiger zijn om mee te rijden.

  Denk aan breekbare pakketten maar ook pallets met een bijzondere maat. Leuk behendigheidsspelletje dus! De werktijden zijn van 7.

  00-15.00, 15.00 - 23.00 of 23.00 - 7.00. Top hè?!

  waar ga je werken

  Cultuur. Familie. Filosofie. Als heftruckchauffeur in opleiding ben je onderdeel van een familie! Mainfreight geeft om haar medewerkers! En dat stralen ze uit in alles.

  Hoe dan? Het afgelopen jaar hebben er 100 medewerkers een contract gekregen van Mainfreight. Zit jij volgend jaar bij de volgende 100?

  Er is nog meer! Toe aan een volgende stap? Wie weet word jij de nieuwe supervisor! Mainfreight bestaat al 100 jaar als internationaal transportbedrijf.

  Ze kijken graag samen met jou 100 jaar vooruit!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier