Accountmanager zorgverkoop m/v
ZorgvisieBanen
Ede, NL
17 dagen geleden

Bij Karakter helpen we kinderen met complexe psychiatrische problemen en hun gezinnen door excellente diagnostiek en behandeling.

De meer dan 900 betrokken professionals werken vanuit een passie voor kinderen en jeugdigen. Wij geloven in de kracht van de samenwerking tussen kind, ouders en professionals en gaan samen voor inzicht voor ouders en toekomstkansen voor kinderen.

Ben jij die energieke en relatiegerichte :

Accountmanager zorgverkoop m / v

die het managen van relaties tot in de finesses beheerst en voel je je thuis bij een maatschappelijk gedreven organisatie?

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

32-36 uur per week

Ons zorgverkoop & relatiemanagementteam

Afdeling Zorgverkoop & Relatiemanagement is een afdeling die in 2014 is opgericht bij de komst van de Jeugdwet. De afdeling is verantwoordelijk voor het proces en het beleid rondom contracteren van zorg bij gemeenten en zorgverzekeraars.

Jaarlijks contracteert Karakter voor ongeveer 60 miljoen euro, waarvan circa 58 miljoen bij gemeenten en 2 miljoen bij zorgverzekeraars.

 • De afdeling werkt nauw samen met de regiodirecties en de afdeling planning & control. Binnen Karakter vinden we Zorgverkoop & Relatiemanagement belangrijk;
 • we investeren in een duidelijke strategisch visie, zijn volop in ontwikkeling en we willen nog veel verder vooruit. Duurzame zorgcontractering en partnerships worden steeds belangrijker.

  Wat ga je doen als accountmanager zorgverkoop?

  Je hebt een actieve inbreng in het verkoopbeleid en je plant en coördineert de acties binnen Karakter om tot een goede offerte te komen bij de jaarlijkse zorgcontractering.

  Ook bereid jij de contracterings- en monitoringsgesprekken met het verkoopteam voor. Daarvoor verdiep jij je in je contractpartners.

  Je stemt de inhoud en het proces van zorgcontractering zorgvuldig af met de betrokken directieleden en controller. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voeren van gesprekken met contractmanagers en zorginkopers van gemeenten en verzekeraars en diverse andere zorgpartijen in de regio.

  Daarnaast geef je uitvoering aan contractuele afspraken en zorg je voor de implementatie van deze afspraken in de interne organisatie.

  Je adviseert de directie over kansen in de markt en ondersteunt bij de vertaling naar zorgcontracten. Je werkt in een sterk dynamische stress gevoelige omgeving waarin veel gewerkt wordt met deadlines.

  Het ene moment werk je aan waardevolle samenwerking met gemeenten of zorgverzekeraars. Het andere moment scan je met jouw commerciële blik ons proces van contractering en kijk je hoe we dit nog efficiënter kunnen maken.

  Je weet passende notities op te stellen die nodig zijn bij de contractering en monitoring. De functie van accountmanager zorgverkoop is zowel intern als extern gericht.

  Wat breng je mee?

  Je beschikt over een hbo+ / wo - opleiding en denkniveau met 3 tot 5 jaar werkervaring in een relevante omgeving. Dat zorgcontractering en managen van relaties een vak is hoeft niemand jou uit te leggen.

  Sterker nog, jij bent de vakman / vakvrouw die dat graag tot in de finesses wil beheersen. Omdat je begrijpt hoe belangrijk het is om hoog complexe kinder-

  en jeugdpsychiatrische zorg en kennis voor kwetsbare kinderen in stand te kunnen houden en om collega’s te helpen om hun businessdoelen te realiseren.

  Als accountmanager denk jij in wat wel kan’ en in zinnige, strategische samenwerking met gemeenten, zorgverzekeraars en collega instellingen.

  Je bent in staat om in korte tijd veel informatie te verwerken en op de juiste waarde te interpreteren. Je bent relatiegericht waarbij de contracteringsbelangen van Karakter goed behartigd worden.

  Goede communicatieve vaardigheden zijn natuurlijk onontbeerlijk. Omdat je voor deze functie ook veel reist naar verschillende locaties is een rijbewijs noodzakelijk .

  Wat bieden wij jou?

  Vanaf je eerste werkdag bij Karakter, ben je onderdeel van een team dat werkt aan het versterken van hoog complexe kinder-

  en jeugdpsychiatrische zorg door middel van doelmatige zorgcontractering. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

  Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We investeren dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap.

  Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

  Wij ondersteunen en investeren in jouw toekomst!

  Wij bieden je een afwisselende baan die past bij een ervaren accountmanager. Je kunt rekenen op een omgeving waarin ruimte is voor zelfstandig werken.

  Je vindt bij ons enthousiaste collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, op basis van de cao GGZ :

 • Inschaling in FWG 60 / 65 afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum van € 5.126,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Vakantiegeld 8%.
 • Eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Vakantiedagen 166 uur (op fulltime basis).
 • LFB (levensfasebudget) uren 35 uur (op fulltime basis).
 • Pensioenfonds PFWZ met premieverdeling 50-50 werkgever-werknemer.
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer conform cao.
 • Kilometervergoeding zakelijke kilometers € 0,36 bruto per kilometer.
 • Vitaliteitsregeling waarbij je een bijdrage kan ontvangen voor bijvoorbeeld de aanschaffing van een fiets of contributie van een sportclub.
 • Opleidingsbudget.
 • Collectieve verzekeringen.
 • De functie van accountmanager zorgverkoop is (voorlopig) ingedeeld in FWG 60 / 65 afhankelijk van opleiding en ervaring.

  De functie wordt op korte termijn beschreven en gewogen. Dan zal de definitieve waardering van de functie worden bepaald.

  Geïnteresseerd?

  We gaan graag met je in gesprek! Je kunt tot en met 18 maart a.s. solliciteren via het .

  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Meer informatie of vragen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Meijer, manager Zorgverkoop, bereikbaar op telefoonnummer . Ook kan je kijken op .

  Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag van je.

  Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een interne kandidaat.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier