Servicemonteur Machinebouw
Werktijd Uitzendburo
Drachten, NL
1 dag geleden

Als servicemonteur ontzorg je de klanten door onderhoud en het oplossen van storingen. Je werkt met technologische hoogwaardige producten op het gebied van houtverwerkingsmachines.

De werkzaamheden bestaan uit :

 • Het zelfstandig analyseren en storingzoeken
 • Repareren en proefdraaien
 • Aanpassingen maken aan bestaande machines
 • Het verder professionaliseren van de Service Buitendienst
 • De functie start in de werkplaats en al gauw zul je met je eigen servicebus op pad worden gestuurd.

  De eerste maanden kun je meedraaien met de monteurs die al bij de klanten onderweg zijn.

  Ook als jij liever werkt met je collega’s in de werkplaats en niet met een van de bussen op pad wilt, mag je solliciteren!

  Hoe is het om daar te werken?

  Onze relatie is een groeiend bedrijf wat plannen heeft om nog verder uit te gaan breiden. Op dit moment werken er ongeveer 50 mensen.

  Het bedrijf heeft een productiehal waar zij zelf houtverwerkingsmachines ontwikkelen en produceren. Alle machines worden inpandig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

  De machines zijn uitgerust met de nieuwste CAN-bus besturing en worden gemaakt van hoogwaardige inkoopdelen. Zij produceren voor de professionele markt wereldwijd.

  Daarnaast is er een locatie waar de service- en afleverwerkplaats zich bevindt. Hier worden de machines afleverklaar gemaakt.

  In deze werkplaats komen de klanten met hun machines voor onderhoud, storingen en reparaties. Dat laatste wordt jouw terrein, zowel in huis als bij klanten op locatie.

  Je zult in deze functie moeten groeien. Daarom biedt het bedrijf je eerst een werkplek binnen in de werkplaats aan, waar je kennis kan maken met hun unieke machines.

  Je zult al snel meegaan met een van de buitendienst servicemonteurs, om de klanten te leren kennen en de kneepjes van het vak te leren onderweg.

  Hierdoor word jij op termijn de vraagbaak van klanten en kunnen ze op jou rekenen wanneer de machine in het veld stuk gaat!

  Salaris

  Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

  Je opleiding / diploma’s en ervaring?

  Je hebt een technische opleiding afgerond op MBO-niveau en ervaring als (service)monteur, bij voorkeur in de landbouw-, machine- of werktuigbouwtechniek.

  Je beschikt over gedegen kennis van machinebouw betreffende elektronica, hydrauliek en constructie.

  Indien je als monteur ook naar klanten toe wilt, is een rijbewijs B vereist. Indien je Duits en / of Engels spreekt is dit een pré.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier