Operator
Pro Industry
Oosterhout Nb, Noord-Brabant
1 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Onze opdrachtgever is een jonge onderneming, die gespecialiseerd is in het mengen, bewerken en verpakken van gedroogde fruiten, allerlei noten, zaden en pitten / zaden enz.

Zij staan voor de beste kwaliteit, werken enkel met eersteklas grondstoffen en worden de Europese richtlijnen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid strikt nageleefd.

Wegens de groei van de organisatie zijn zij per direct opzoek naar ervaren operators. Heb jij een achtergrond in de voedingsmiddelen industrie en wil jij graag aan de slag bij een groeiende organisatie met kans op vastdienstverband en doorgroeimogelijkheden?

Solliciteer dan direct!

Als operator bakoven ben je zelfstandig in staat het gehele productieproces te begeleiden. Controleer je de kwaliteit van je producten en volg je de richtlijnen inzake voedselveiligheid.

Daarnaast verhelp je kleine technische storingen en pak je overige voorkomende werkzaamheden op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier