Operatieassistent met UMC ambitie (doorlopende werving)
Radboudumc
Nijmegen, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij hebben op dit moment ruimte voor meerdere nieuwe collega's. Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd. Solliciteer op deze vacature om op korte termijn een dag mee te lopen en deel te nemen aan een sollicitatieronde.

Operatieassistenten die verantwoordelijkheid voelen voor kwaliteit, veiligheid en tijdigheid

Jij bent een enthousiaste en ambitieuze (bijna) CZO gediplomeerde operatieassistent. Als OK-assistent op onze UMC OK voel je de verantwoordelijkheid om samen met het dedicated OK-team waar je onderdeel van uitmaakt, kwalitatieve OK-zorg te leveren bij complexe of acute operaties.

In dit multidisciplinaire en op het vakgebied gespecialiseerde OK-team zet je alles op alles om operaties zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We zijn zowel een academische OK als een level 1 traumacentrum. Door de complexiteit van de casussen nemen operaties geregeld onverwachte wendingen.

Als OK-assistent ben je er mede voor verantwoordelijk dat operaties onder alle omstandigheden kwalitatief goed en veilig uitgevoerd worden en als het even kan ook binnen de planning.

Juist in onverwachte situaties wordt het werk als operatieassistent op onze UMC OK écht uitdagend. Je organisatie- en improvisatievermogen worden op die momenten tot het uiterste op de proef gesteld, waarbij je buiten de standaardkaders moet kunnen denken én handelen zonder dat je de patiëntveiligheid en het doel van de zorg uit het oog verliest.

Bovendien werk je op een ambitieuze afdeling waar innovatie het sleutelwoord is en waar het academisch karakter van de zorg maakt dat je direct betrokken bent bij de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Je krijgt te maken met weinig voorkomende patiëntencasussen, waarin we voor de patiënt écht het verschil kunnen maken. Je helpt door toepassing van nieuwe methoden (zoals MITeC en semi-electieve OK) de opname- en behandelduur van patiënten tot een minimum te beperken, de juiste prioriteiten te stellen in de behandeling van patiënten en de kwaliteit van zorg voor patiënten verder te optimaliseren.

Daarin blijft, naast doelmatige, onderscheidende en persoonsgerichte zorg, maximale patiëntveiligheid de belangrijkste doelstelling.

De boeiende casuïstiek waarmee je binnen een academische werkomgeving in aanraking komt, geeft je alle diepgang en ruimte die nodig zijn om je persoonlijke ambities binnen dit mooie vak waar te maken.

 • Of het nu gaat om je rol binnen een dedicated en hecht OK-team of om je betrokkenheid bij de multidisciplinaire samenwerking met andere afdelingen in de zorgketens van het Radboudumc;
 • de dynamiek en het unieke UMC karakter van de afdeling zorgen dat geen dag hetzelfde is. Je wordt als OK-assistent continu uitgedaagd om alles uit jezelf te halen.

  Kijk eens naar onze film 'Een dag uit het leven van een operatie-assistent'.

  Profiel

  Operatieassistenten die het verschil willen maken op onze academische OK

  Jij bent een enthousiaste en ambitieuze (bijna) CZO gediplomeerde operatieassistent. Daarnaast ben je intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van innovatieve en persoongerichte OK-zorg.

  Je bent dus enorm gedreven om alles uit jezelf te halen en je beschikt ook over de instelling, persoonlijke vaardigheden en capaciteiten die hiervoor nodig zijn.

  Je bent ambitieus, je wilt jezelf blijven ontwikkelen en je kiest daarom bewust voor een academisch ziekenhuis om je loopbaan voort te zetten.

  Dit betekent onder meer dat je het leuk vindt om leerlingen, stagelopers en onderzoekers te begeleiden of om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek.

  Ook werk je graag samen met artsen in opleiding.

  Je zet in je werk graag een stapje extra, ook als dit niet direct van je gevraagd wordt. Je wilt net als wij voorop lopen en uitblinken in de beste academische zorg.

  Je neemt hierin ook het voortouw en je werkt graag volgens de nieuwste technieken en methoden. Je hebt actuele kennis van innovaties binnen je vakgebied (technieken, materialen, instrumenten en apparatuur).

  Je bent een echte teamspeler, maar tegelijkertijd kun je ook uitstekend zelfstandig functioneren. Je weet goed om te gaan met stress binnen een vak waar acute situaties aan de orde van de dag zijn en je hebt de flexibiliteit om onder alle omstandigheden je werk optimaal te blijven doen.

  Je bent bereid om alle diensten mee te draaien (voornamelijk aanwezigheidsdienst). Daarnaast heb je affiniteit met óf ervaring in één van de specialismen van onze dedicated teams (Heelkunde, Neurochirugie / plastische chirurgie, Gynaecologie / Urologie, KNO / MKA, CTC en Kinderchirurgie).

  En boven alles ben je zeer vaardig in het begeleiden van patiënten en zijn de beste persoongerichte zorg en maximale patiëntveiligheid voor jou de belangrijkste doelen in je werk.

  Tot slot herken je jezelf in de Radboud Manier van Werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier