Operator Tabletten
Werk Talent
Zoeterwoude
5 dagen geleden

Over de functie In deze veelzijdige functie van Tabletteerder zorg jij ervoor dat van granulaten een tablet wordt gemaakt.

Je bent verantwoordelijk voor tijdige aanvoer en controle van halffabrikaten. Je zorgt ervoor dat machines bevoorraad worden,zodat de machine niet stil komt te staan.

Bij calamiteiten aan de machine, repareer je kleine storingen zelf en mocht dit niet lukken dan stel je de technische dienst op de hoogte.

Belangrijk in deze functie is dat je nauwkeurig en volgens GMP regels je administratie bij houd. Daarnaast zorg je er voor dat machines worden omgebouwd, ingesteld en worden schoongemaakt.

Wat wij bieden Wie bieden jou : Vast werk met een uitzicht op een vast dienstverband bij de klantJe gaat 40 uur per week werken in een 3 ploegendienst.

ochtend 06 : 00 uur - 14 : 00 uur middag 14 : 00 uur - 22 : 00 uur nachtdienst 22 : 00 uur - 06 : 00 uurHet salaris is conform CAO en ligt op € 12,75 per uur exclusief 25.

75% ploegentoeslagReiskosten worden vergoed vanaf 10 km enkele reisDaarnaast zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Wat wij vragen Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die :

 • Minimaal een MBO niveau 2 opleiding richting techniek of 4 jaar ervaring in een soortgelijke werkomgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Technisch inzicht en sleutelervaring is een pre, ivm het ombouwen en uit elkaar halen van machines
 • Heb jij logistiek en technisch inzicht?Is het voor jou geen probleem om in een tweeploegendienst of drieploegendienst te werken dan vragen wij jou te reageren op deze vacature.
 • Over het bedrijf Het bedrijf nabij Leiden waar jij aan de slag gaat is een wereldwijde speler in de farmaceutische industrie.

  In Nederland richt het bedrijf zich op de productie en de verpakking van een hoogwaardig assortiment geneesmiddelen.In het productieproces werken ongeveer 140 werknemers verspreid over een aantal afdelingen.

  Er heerst een goede werksfeer en je collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier