kalibratie Engineer
LMH Engineering
Tilburg , NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen als Kalibratie Technicus Elektro?

Als jij kennis hebt van elektrotechniek en van meet & regeltechniek, dan is de functie Kalibratie Technicus Elektro wellicht wat voor jou! Je zal als Kalibratie Technicus zelfstandig RVA-kalibraties uitvoeren op het gebied van druk, temperatuur en elektrische grootheden.

Verder zal je coördineren, aansturen, controleren en aftekenen voor de andere medewerkers in het lab bij afwezigheid van het hoofd van kalibratie.

Verder zal je ook schrijven en onderhouden van procedures in METCAL en Autocal. Meedenken over onderhoud en optimalis4eren van standaarden, instrumenten en procedures in het kalibratie laboratorium.

Wat wordt jou geboden als Kalibratie Technicus Elektro?

 • Salaris afhankelijk van ervaring
 • Een auto van de zaak ( personen auto ) + tankpas
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een aantal uitjes van de zaak en borrels
 • Flexibele werktijden
 • Wat wordt er van jou verwacht als Kalibratie Technicus Elektro?

 • Een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek, Meet & Regeltechniek of kalibratietechniek
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je hebt oog voor detail en houdt van procesverbetering
 • Waar ga je werken als Kalibratie Technicus Elektro?

  Je komt te werken in een bedrijf dat zichzelf gespecialiseerd heeft in Meet & Regeltechniek en het bedrijf ontwikkelt, produceert en verhandelt alles zelf.

  Ze bestaan al meer dan 40 jaar en zijn nog altijd groeiende. Ze zijn sinds kort verhuist en zitten nu in een groot pand, dit hebben ze gedaan omdat ze de groei niet meer aan konden.

  Ze zijn alles nog goed aan het afstemmen, maar het nieuwe pand is nodig ook vanwege de groei die ze verwachten mee te maken de komende maanden / jaren.

  Wil je niet wachten, maar direct in aanmerking komen voor deze job, mail dan direct je CV naar luke.rodrigues lmhengineering.com

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij (luke) opnemen via (010) 754 2727 of luke.

  rodrigues lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier