Procesopperator Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
20 uur geleden

Voor onze klant in Zeeuws Vlaanderen zoeken wij een Procesoperator

Vacature omschrijving

Een Procesoperator is medeverantwoordelijk voor het veilig , betrouwbaar en efficiënt functioneren van de verschillende productie units.

Met het team werk je samen om werkzaamheden uit te voeren in de controlekamer en buiten in de fabriek. Je controleert / beoordeelt afwijkingen in de werking van proces en apparatuur en neemt zonodig de juiste corrigerende maatregelen.

Ook voer je de juiste voorbereidende stappen uit om veilig onderhoud uit te kunnen voeren. Je voelt je verantwoordelijk voor de fabriek en draagt je werk op een gedegen manier over aan de volgende ploeg.

Je profiel

Min. afgeronde technische opleiding MBO-3 of 4 Min. 2 jaar ervaring Spreekt de Nederlandse taal VCA Kennis in de proces industrie is een pre Continuedienst Veiligheidsbesef

Wat bieden we

Intentie is om rechtstreeks bij onze klant in dienst te treden.

Naam* Woonplaats* Telefoonnummer* E-mail* Curriculum vitae (CV)* Extra bestand 1 Extra bestand 2 Hoe heeft u ons gevonden?

Opmerking(en) Gegevens bewaren* Ik ga er mee akkoord dat Nouvall mijn gegevens voor 5 jaar mag bewaren. Wilt u uw gegevens eerder verwijderen, stuur dan een mail naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier