Servicemedewerker buitendienst
Timing Uitzendbureau
Zwolle, Overijssel
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Hoe jou werkdag als servicemedewerker eruit ziet?

Je wekker gaat, je werkdag begint weer! Maar eerst even een lekker ontbijtje samen met je collega's, want dat hoort natuurlijk bij het hotel waar je die nacht hebt geslapen.

Samen spreek je tijdens het ontbijt de werkdag door en wie welke afspraken gaat oppakken. Jij hebt vandaag 8 afspraken gepland met mensen die hebben aangegeven storing te ervaren in telefonie, internetverbinding of TV.

Na het ontbijt verzamel je samen met je collega's buiten om elkaar succes te wensen en daarna ga je onderweg naar je afspraken met de bedrijfsauto.

Rond 12 : 30u rond jij je laatste ochtendafspraak af en heb je nog een half uurtje tijd voordat de lunch begint. Daarom ga je nog even een rondje doen langs alle mensen die klant zijn om je gezicht te laten zien en een praatje te maken.

De klant was blij dat je er was, dan heb jij je werk goed gedaan! Even lunchen met je collega’s in de stad en bijpraten over hoe hun ochtend is gegaan en daarna ga jij verder met de afronding van je afspraken.

17 : 00u alweer! De werkdag zit erop. Morgen moet je ook nog werken en daarom ga je samen met je collega's lekker uit eten, op kosten van het bedrijf natuurlijk! Daarna gaan jullie gezellig nog wat drinken in het hotel en komen er nog wat nieuwe collega's bij waarvan de werkweek dan pas begint.

Jullie sluiten de avond af en je gaat naar je eigen privé hotelkamer. Je zet de wekker, morgen weer een werkdag!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier