Opperman Cementdekvloeren
Jobz-on BV
Omgeving Zuidwest Friesland, NL
1 dag geleden

Hoe mooi is het om te werken in een organisatie dat barst van de ambities? Zich volop inzet voor haar werknemers en investeert in opleidingen om van alle medewerkers breed inzetbare all-

round vloerenleggers te maken? Onze opdrachtgever begrijpt dat het leveren van kwaliteit samenhangt met betrokkenheid, kennis en persoonlijk advies.

Ze zijn gespecialiseerd in cementdekvloeren en ontwikkelen zich hier graag verder in.

Functie-informatie :

Als Opperman Cementdekvloeren ben je samen met je collega vloerenleggers en chauffeurs verantwoordelijk voor het totale proces van het aanbrengen van dekvloeren.

Jouw dag start rond 07.30 op locatie, die voornamelijk in Friesland, Groningen en heel af en toe op de eilanden is. Je werkt samen in een team van drie personen.

Jij bent voornamelijk bezig met het aanvoeren van specie voor de vloerenlegger. Daarnaast assisteer je de vloerenlegger bij het afwerken van de vloeren.

Verdere werkzaamheden zijn :

 • het afwerken van de dekvloer;
 • het onderhouden van de pomp;
 • het aanmaken van specie;
 • en het leren van het vloerenleggers vak.
 • De functie zal voor ongeveer 30 tot 40 uur per week zijn.

  Functie-eisen :

  Jij bent een Opperman die graag wilt leren en positief ingesteld is. Je hoeft nog niet alles onder de knie te hebben. Je krijgt namelijk de kans om opgeleid te worden tot all-

  round vloerenlegger. Wel is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt, flexibel bent en woonachtig bent in de omgeving van Workum.

  Aanbod :

  Een zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is en investeert in haar medewerkers,materieel en duurzame relaties met klanten en leveranciers.

  De organisatie heeft als doel al haar medewerkers (intern) op te leiden tot breed inzetbare all-round vloerenleggers. Het aantal uren voor de functie is bespreekbaar.

  Wil je solliciteren op deze vacature? Reageer dan via ons sollicitatieformulier of neem contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier