HBO
TeekensKarstens
Leiden, NL
5 uur geleden

TK biedt HBO-studenten Rechten met goede studieresultaten een stageplaats aan. Wil jij je oriënteren op de functie als (juridisch) medewerker binnen de advocatuur of het notariaat?

TK verwacht een zelfstandige werkhouding en biedt goede begeleiding in een dynamische omgeving. HBO-ers kunnen bij ons ervaring op doen als juridisch medewerker bij één van de teams binnen de advocatuur of het notariaat.

Binnen de advocatuur ondersteun je de advocaat bij het uitzoeken van juridische vraagstukken en stel je adviezen en processtukken op.

Ook ga je met de advocaat mee naar besprekingen en zittingen. Binnen het notariaat ondersteun je ervaren kandidaat-notarissen en word je betrokken bij het opstellen van notariële akten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier