Quality Assurance Engineer Operations (QA Engineer)
Albelli
Den Haag, Netherlands
4 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin je de initator ben van het continue verbeterproces? Reageer dan snel en kom werken bij albelli, dé koploper in de industrie voor fotoproducten.

Bij albelli is het onze visie om de wereld op te vrolijken door de momenten van mensen tot leven te brengen. We inspireren mensen om herinneringen opnieuw te beleven en te delen door gepersonaliseerde fotoproducten te maken.

We willen producten leveren waar onze klanten van houden en waar we trots op zijn. Ben jij onze nieuwe collega?

Doel van de functie

Als quality assurance engineer / qa engineer ben je verantwoordelijk voor het borgen en continu verbeteren van processen door deze te beschrijven, door trainingen te ontwikkelen en te geven en door audits uit te voeren.

Daarnaast voer je de juiste analyses uit en coordineer je verbetertrajecten. Samen met je collega’s van de sheq-afdeling draag je er zorg voor dat plan-

do-check-act’ door alle afdelingen op het juiste niveau wordt nageleefd. Dit met als gezamelijk doel om alle producten en processen bij albelli iedere dag te verbeteren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier