Project Engineer Procestechniek
Edison Projectmanagement B.V.
Lelystad, NL
6 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Project Engineer Procestechniek

In de rol van Project Engineer zorg jij voor de vertaalslag tussen tekenaar, inkoop en de realisatie van projecten. Jij biedt ondersteuning aan de projectleiders met technische uitwerkingen en berekeningen van apparatuur en installaties.

Daarbij help jij met het opstellen van specificaties en offerte aanvragen. Kortom : jij fungeert als technisch assistent van de projectleiders.

Het projectteam waar jij in werkt, bestaat uit de volgende disciplines : verkoop, tekenaars, technisch specialist, projectleiding en inkoop.

Functie eisen Project Engineer Procestechniek

 • Jij hebt HBO / MBO Werktuigbouwkunde / Mechatronica afgerond;
 • Je hebt kennis van SolidWorks;
 • Je hebt goede kennis van de Engelse en Duitse taal;
 • Jij herkent jezelf in de volgende kenmerken : Zelfstandig, resultaatgericht, collegiaal en sociaalvaardig.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Voor onze opdrachtgever staat kwaliteit voorop, deze organisatie is specialist in stortgoedhandeling in de sector food en feed.

  Zij zijn actief in het ontwerpen, verkopen, leveren, installeren en onderhouden van machines en / of totale installaties op het gebied van poeder proces oplossingen in de regio van Lelystad.

  Deze organisatie is een kleine onderneming die volop in ontwikkeling is. Er liggen dan ook veel kansen voor jou, als medewerker, om mee te groeien en door te ontwikkelen met dit bedrijf.

  De ambitie is om binnen nu en 5 jaar te verdriedubbelen qua omvang. Binnen deze organisatie heerst een informele teamcultuur.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2800,- en €3800.- ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt een fulltime functie voor 40 uur per week.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier