Begeleider (vakantiekrachten)VierhoutenDagbesteding en Wonen in Vierhouten
Philadelphia
Vierhouten
4 dagen geleden

Je helpt kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven

Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij

Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen

Locatie Vierhouten biedt dagbesteding en wonen aan o.a. mensen met een intensieve gedragsmatige vraag. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte bied aan zelfontplooiing.

Dit doen we vanuit o.a. Triple-C en LACCS principes. De vacature betreft meerdere groepen. De samenstelling van de groepen zijn wisselend.

Spreekt dit je aan? Op onze locatie Dagbesteding en Wonen in Vierhouten in Vierhouten zoeken wij voor de vakantieperiode een Begeleider (vakantiekrachten) voor maximaal 30 uren in de week.

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je.
 • En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

 • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier