Medior / Senior Werkvoorbereider
4people
Utrecht
3 dagen geleden

Werkzaamheden

Ben jij een veelzijdige werkvoorbereider en krijg jij energie van binnenstedelijke infrastructurele projecten en gebiedsontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

In de rol van medior / senior werkvoorbereider ben je een adviseur voor verschillende civieltechnische en infrastructurele opdrachten.

Je houdt je voornamelijk bezig met het opstellen van directieramingen, SKK-ramingen en RAW-bestekken. Je hebt een adviserende rol naar opdrachtgevers en projectmanagers.

Jouw team bestaat uit circa 25 collega’s waar je nauw mee samenwerkt. Daarnaast werk je ook samen met collega’s uit andere teams.

Jij bent zelfstandig in de uitvoering van projecten, werkt samen met projectmanagers, ontwerpers en overige collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het RAW bestek en het sluitstuk van het ontwerp.

Jij bent in staat een goed maakbaar en doordacht ontwerp op te stellen en uit te werken in een bestek. Jij bent eindverantwoordelijk voor het product dat naar de klant gaat.

Je wordt onderdeel van het Ontwerp & Advies team en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en veel te leren via onze academie.

Hierdoor is er volop mogelijkheid je ambities waar te maken.

Eisen

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie voor 40 uur per week (32 uur is ook bespreekbaar) tegen goede arbeidsvoorwaarden waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied;
 • enthousiast en gemotiveerd;
 • communicatief vaardig;
 • ondernemende en commerciële instelling;
 • analytisch en gestructureerd vermogen;
 • je bent een goede planner en kunt goed organiseren;
 • projectdoelstellingen vertaal jij naar scenario’s, planning, scope en budget;
 • je bent commercieel ingesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier