Helpende Plus
Kennemerhart
Haarlem en omgeving
4 dagen geleden

Jouw werk

Je helpt onze cliënten bij hun dagelijkse verzorging en weet precies wat zij kunnen en willen. Met elkaar een uitstapje maken, koken, bedden opmaken, opruimen en stofzuigen doe je met plezier.

Daarnaast ben je samen met je zorgcollega’s verantwoordelijk voor de zorg. Dat doe je op basis van het zorgleefplan. Het uitreiken van medicijnen en het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen horen ook bij jouw werk.

Ondertussen houd je iedere cliënt goed in de gaten, rapporteer je en doe je administratieve werkzaamheden.

Dit ben jij

Zorgen zit in je bloed. Je vindt de gezondheid en het welzijn van ouderen belangrijk, net als het hebben van fijne collega’s en een goede werksfeer.

Je kunt goed uitleggen wat je bedoelt en legt makkelijk contact. Met elkaar wil je graag de allerbeste zorg geven. Daarom komt jouw vermogen om feedback te geven en te ontvangen en om te kunnen reflecteren op je eigen handelen goed van pas.

Je bent flexibel en wisselende diensten vind je geen probleem. Dat je van je werk houdt, voelen niet alleen onze cliënten, maar ook jouw collega’s.

Verder voldoe je aan de volgende criteria :

 • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2, aangevuld met certificaten Medicatie uitreiken en toedienen’, Meten van vitale waarden’, Zwachtelen en steunkousen’;
 • Je hebt werkervaring in de ouderenzorg (ervaring met psychogeriatrie is een pré);
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Wij bieden

  Kennemerhart vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden.

  Je hebt alle ruimte om jouw werk als helpende plus op jouw manier vorm te geven. Zo draag je samen met je collega’s bij aan de vernieuwing van Kennemerhart.

  Jouw uren kunnen zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts zijn en bepaal je in overleg. Verder kun jij rekenen op :

 • Een salaris, afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 30, conform CAO VVT;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • een kerst- en een pinksteruitkering;
 • Vergoeding van je reiskosten conform CAO VVT;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier