Contactverzorgende
Amstelring
Leo Polak, Amsterdam
12 uur geleden

28 uur per week

Wil je als verzorgende IG meer betekenen voor mensen met een psycho-geriatrische zorgvraag? Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen?

Team 6 van Groepswonen Leo Polak heet je van harte welkom. Wil je als verzorgende IG meer betekenen voor mensen met een psycho-geriatrische zorgvraag?

Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen? Team 6 van Groepswonen Leo Polak heet je van harte welkom.

Werkplek

Locatie Leo Polak is een modern woonzorgcentrum bestaande uit woonzorgappartementen voor somatische zorg. Meerdere revalidatieafdelingen, een hospice en kleinschalige woningen voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag.

Kleinschalig wonen Leo Polak kent twaalf groepswoningen bestemd voor bewoners met dementie. In iedere groepswoning wonen zes bewoners.

De vacature is voor team 6, bestaande uit twee woningen .

In locatie Leo Polak werken we op een zelforganiserende wijze.

Functie

Als betrokken verzorgende IG doe je je werk vol liefde en overgave. Je bent van het doen en aanpakken, geniet van het samenwerken en draait je hand er niet voor om af en toe een extra taak op te pakken.

Daarom kom je ook zo goed tot je recht in ons zelforganiserend team met leuke collega’s. Samen met hen ondersteun je bewoners bij het leven en wonen op een manier die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert.

Je werkt dan ook in de woning van de bewoners. Zij bepalen de sfeer en jij ondersteunt en begeleidt hen bij dit proces. Je helpt hen met keuzes maken zoals : wat gaan we eten, wat gaan we doen en wie doet wat.

Je sociale vaardigheden zet je ook in bij je coördinerende rol. Zo signaleer je eventuele knelpunten en stem je de oplossingen af met betrokkenen, onderhoud je nauw contact met de familie.

Daarnaast ondersteun je bij de zorgdossiers en lever je zorg aan cliënten volgens het zorgplan. Samen met je collega(s) zorg je voor 12 bewoners, 6 bewoners per woning.

Profiel

Bij het Leo Polak willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3)
 • bij voorkeur EEV opleiding afgerond, zo niet dan de bereidheid om de EVV opleiding te volgen
 • groot hart voor ouderen(zorg)
 • zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team
 • alertheid : je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig
 • communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet
 • beschikbaarheid ook ’s avonds en in het weekend
 • ervaring in de zorgverlening van bewoners met een psycho-geriatrische zorgvraag
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Ook onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn erg goed.

  Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een chromebook om te gebruiken voor je werk en privé, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar bv. Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier