Monteur technische dienst
Olympia
Amersfoort, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een monteur technische dienst.

Dit bedrijf ondersteunt klanten in het volledige proces van eerste ontwerp tot de levering van het eindproducten. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van storingen tijdens de productie.

Ook denk je mee in het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

De werkzaamheden bestaan uit :

 • Je beheerst alle voorkomende werkzaamheden, zo ben je in staat in te grijpen waar nodig;
 • In goede staat houden van het machinepark;
 • Repareren, vervangen en bestellen van de onderdelen;
 • Bewaken van het onderhoudsplan van de machines en het gebouw.
 • Naast de verantwoordelijkheid voor het machinepark bestaande uit o.a. verspaningsmachines, kantbanken en lascabines ben je ook verantwoordelijk voor het handgereedschap en andere bedrijfsinstallaties. Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime functie van 40 uur per week;
 • Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op een vaste aanstelling;
 • Zolang je via Olympia werkt bouw je 8% vakantiegeld op en heb je 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Vaardigheden

  Je hebt een relevante technische MBO opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld op het gebied van werktuigbouwkunde, electro of industriële automatisering.

  Daarnaast heb je goede kennis van machinebesturing en machineonderhoud (denk hierbij aan : mechanisch, elektrisch, elektronisch, hydraulisch en pneumatisch).

  Over de werkgever

  Je komt te werken bij een internationaal industrieel familiebedrijf met een informele werksfeer. Het bedrijf is een modern productiebedrijf en levert plaatwerk, mechanica en assemblages voor onder andere defensie en de medische markt.

  Technieken die gebruikt worden zijn o.a. het lasersnijden, ponsen, buigen, lassen, draaien, frezen, vonkverspanen en het (cleanroom) reinigen van metaalproducten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier