Technisch Operationeel Beheerder (ploegen), Veldhoven
ENGIE
Veldhoven, North Brabant, Netherlands
20 uur geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Technisch Operationeel Beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de procesinstallaties van onze klant in de High Tech Industrie.

Dit op een dusdanige manier dat kwaliteit & veiligheid van installaties en personen gewaarborgd blijft. Werkzaamheden variëren van het verhelpen van (ver)storingen aan een diverse installaties tot het veiligstellen van installatiedelen volgens de geldende LOTO-

procedures. Bij (ver-)storingen ben jij de specialist die het probleem aanpakt. Dit doe je op basis van eigen kennis en kunde of door het inzetten van externe partijen.

Hierdoor sleutel je minder maar zal je technische horizon enorm verbreden!

Waar houd jij je zoal mee bezig :

 • Het lopen van de controle rondes, beoordelen van de diverse technische installaties, rapporteren van afwijkingen.
 • Als er zich een calamiteit voordoet op de campus fungeer je als BHV-er binnen het Technical Respons Team (TRT). Je zult de technische ondersteuning zijn voor de hoofd BHV-er
 • Naast je activiteiten in het veld’ is er een rol voor je weggelegd in de meldkamer voor het aannemen van meldingen en het monitoren of systemen binnen specs draaien.
 • De installaties waar je onder andere mee te maken krijgt :

  Complexe elektrische, Gas, Behandeld water, Klimaat, Perslucht, Chemicaliën, Koude, Noodstroom en Gebouw gebonden installaties

  FUNCTIE-EISEN

  Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek

  Je hebt ervaring in gebouwbeheersystemen zoals Priva en / of Siemens

  Je bezit aantoonbare kennis op het gebied van meet- en regeltechniek

  VCA-VOL

  Kennis van gebouw gebonden en industriële installaties

  Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

  Competenties : Flexibel

  Stressbestendig

  Wil je werken in een dynamische omgeving waar passie en kunde voorop staan? Dan nodigen wij je graag uit voor een 1e gesprek om zo een nog duidelijker beeld te geven van onze werkzaamheden.

  Indien het 1e gesprek van 2 kanten goed bevallen is, zal er een 2e gesprek ingepland worden, waarna wij je mee zullen nemen voor een rondleiding langs de techniek , om het zo nog tastbaarder te maken

  WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.

  schmeitz engie.com of telefonisch op 06-83301325.

  Additional Information

 • Posting Date : Mar 7, 2019
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier