Bouwkundig calculator
Van Leeuwen P&O
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Als calculator bepaal je de kostprijs van verschillende soorten projecten. De ene keer reken je aan een aanbestedingsproject, de andere keer word je al in een vroeg stadium betrokken bij een project vanuit de eigen projectontwikkeling.

Je bent dus zowel in staat om ondersteuning te geven bij haalbaarheidsonderzoeken, elementenbegrotingen te maken, of op regelniveau te calculeren.

Je stelt kostenbesparende alternatieven voor en onderhoudt contacten met adviseurs, leveranciers en onderaannemers. Ook calculatoren met minder of geen ervaring met het maken van ramingen of elementenbegrotingen nodigen wij van harte uit.

Onder begeleiding wil onze opdrachtgever een bijdrage leveren aan jouw vakinhoudelijke ontwikkeling.

Functieeisen

Wat vragen wij van jou? - Aantoonbaar MBO-plus of HBO werk- en denkniveau, bereikt door opleiding of door relevante werkervaring -

Minimaal drie tot vijf jaar recente ervaring als bouwkundig calculator in woningbouw, utiliteitsbouw - Goede kennis van automatiseringspakketten, zoals MS Office, IBIS TRAD, Autocad / Blue Beam -

Brede kennis van bouwmethodieken en materialen - Goede communicatieve- en analytische vaardigheden - Enthousiast, flexibel, kritisch, accuraat en stressbestendig -

Zelfstandig, maar ook goed kunnen samenwerken - Enige humor en relativeringsvermogen wordt op prijs gesteld. ntereresse?

Bel met Michel van Leeuwen : 013 -514 1220. Voor de juiste kandidaat is een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden beschikbaar !

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in de regio Tilburg heeft in de afgelopen (ruim) 100 jaar een goede naam opgebouwd als het gaat om bouwen, verbouwen, ontwikkelen en onderhouden van o.

a. woningen, appartementen, scholen en bedrijfsgebouwen. De diverse bedrijfsonderdelen binnen het bedrijf zoals Projectontwikkeling, Bouwbedrijf en Bouwservice & Onderhoud maken het mogelijk adequaat te handelen voor de opdrachtgevers.

Dat zijn vaak overheden, woningbouwverenigingen, bedrijven, instellingen en particulieren, maar ook externe projectontwikkelaars vinden steeds vaker de weg naar deze innovatieve en meedenkende partner.

Het bedrijf voldoet op alle punten aan de kwaliteitseisen die de branche-organisaties, de overheid en de waarborgende instellingen, zoals Woningborg, stellen.

De bedrijfscultuur is enerzijds no-nonsens en 'de schouders eronder', maar tegelijk ook 'Brabants' : dus persoonlijk betrokken, korte lijntjes, gemoedelijk en op z'n tijd zeker wat humor.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier