Controleleider / senior staff audit
Flexibility
Zwolle, NL
20 uur geleden

Op zoek naar een accountantsorganisatie, als Controleleider / Senior Staff Audit, waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei?

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Ondernemen staat centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten.

Heb jij enige jaren ervaring in de controlepraktijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een informele, betrokken, regionaal betrokken organisatie?

Wat vragen wij

 • Voor de functie Controleleider / Senior Staff Audit wordt gevraagd;
 • Studerende voor of afgeronde opleiding tot Registeraccountant

  Enkele jaren werkervaring binnen de controlepraktijk

  Wat bieden wij

  Als Controleleider / Senior Staff Audit krijg je een baan met uitzicht op een vaste aanstelling bij een betrokken werkgever in een open en informele cultuur met prima primaire, secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

  Heb je interesse, ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV in Word met motivatie naar mariska.spekenbrink flexibility.

  nl Of bel voor meer informatie naar Mariska Spekenbrink 06-17 364 310

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier