Projectleider wegen Rotterdam
bouwhuysch
Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Als projectleider wegen Rotterdam vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten te leiden in en rondom Rotterdam.

De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken.

De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, nl mooie werken realiseren en een goede verstanding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden.

Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als projectleider wegen Rotterdam om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

 • Functie eisen : - HTS / TU Civiele Techniek; - Ervaring als projectleider wegen in gww of asfalt is een grote pré; - Teamplayer;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen; - Actiegericht én accuraat.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever heeft bouwhuysch de exclusieve opdracht gegeven om het bedrijfsbureau, de produktie en de algehele projectleiding te versterken in de regio's rond Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.
 • Onze opdrachtgever is in alle opzichten een sterke wegenbouwer die ruime ervaring heeft als leidende aannemer van grotere infrawerken in Nederland.

  Het is een geduchte concurrent voor de bekende landelijke spelers. Met korte lijnen en gepaste trots op de behaalde resultaten biedt dit bedrijf een werkomgeving waarbinnen aanpakkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust meer kleinere werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oogspringende en prestigieuze werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier