Controller
Quoratio Groep
Groningen, Nederland
3 dagen geleden

De functie

Als Financial is jouw rol uitvoerend, controlerend, analyserend of adviserend. Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match.

Gemiddeld help je 2 opdrachtgevers per jaar met hun financiële vraagstukken. Langere opdrachten zijn mogelijk maar altijd in overleg met jou zodat we er zeker van zijn dat jij je blijft ontwikkelen en plezier in je werkt houdt.

Op dit niveau kan je, afhankelijk van jouw kennis en ambitie, inzet worden als Financial Controller, Project Controller, Business Controller of Finance Specialist.

Vanuit je ervaring en senioriteit ben je een echte sparringpartner voor de opdrachtgever en weet je ontwikkelingen binnen Finance & Control actief toe te passen op de uitdagingen tijdens je opdracht.

Je bent in staat om verandering te bewerkstelligen bij de opdrachtgever en zorgt dat er voldoende draagvlak is binnen de organisatie.

Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Zoveel mogelijk in jouw regio.

Voorbeelden van taken en verantwoordelijkheden :

 • Signaleren van afwijkingen in de planning & control cyclus
 • Toetsen en analyseren geïmplementeerd financieel beleid
 • Initiëren en implementeren van verbetervoorstellen en werkinstructies ten behoeve van administratie(processen)
 • Uitvoeren van de consolidatie, verantwoordelijk voor de AO / IC en procesbewaking
 • Opstellen van en adviseren over meerjarenbegrotingen
 • Verantwoordelijk voor opstellen van budgetten en forecast
 • Adviseur / sparringpartner management / directie
 • Ontwikkelen en verzorgen van adequate managementinformatie en bedrijfseconomische analyses
 • Analyseren van ontwikkelingen betreffende omzet, marge, kosten en andere KPI’s ontwikkelen en inrichten van financiële rapportages ten behoeve van stuurinformatie
 • Functioneel coachen en begeleiden van medewerkers
 • Boven alles ben jij Finance Consultant bij Verhoeve en krijg jij alle ruimte je horizon binnen Finance & Control te verbreden zoals jij dat wil!

  De toegevoegde waarde van Verhoeve

  Werken bij Verhoeve betekent focus op jouw ontwikkeling. De financiële sector is volop in beweging, wij vinden het belangrijk met onze omgeving mee te veranderen.

  Hiervoor heb je bij ons keuze uit meer dan 80 opleidingen. Dit zijn zowel competentiegerichte als inhoudelijke opleidingen.

  Hoe creëer je draagvlak voor jouw ideeën en inzichten? Hoe krijg je mensen in beweging en mee in verandering? Dit zijn naast Lean six sigma en training in Excel of Power BI voorbeelden van onderwerpen waar wij aandacht aan besteden in ons opleidingsaanbod.

  Heb jij behoefte aan een specifieke opleiding zoals een post-hbo of een master? Alles is bespreekbaar bij Verhoeve!

  Omdat wij er samen met jou alles uit willen halen werk je nauw samen met jouw eigen Professional Development Manager voor persoonlijke begeleiding en coaching.

  Zo creëren we inzicht in jouw behoefte, wensen, ambities, uitdagingen en mogelijkheden en stippelen we samen jouw Finance & Control carrière uit.

  Jij kiest jouw eigen pad, wij faciliteren in de weg ernaartoe qua ontwikkeling, opleiding, begeleiding en passende opdrachten.

  Jezelf door ontwikkelen als Finance Specialist, Financial Controller, Business Controller, Project Controller of Senior Finance Consultant het kan allemaal!

  Focus op ontwikkeling zit m niet alleen in de samenwerking met een Professional Development Manager maar ook in groepscoaching, kennisdeling en betrokkenheid bij Verhoeve en de Quoratio Groep.

  Onze successen behalen we samen, jij als financial wordt dus ook betrokken bij interne processen, uitdagingen en plannen.

  Heb je een goed idee? Opper het, creëer draagvlak en ga er zelf mee aan de slag!

  Wat neem jij mee?

  Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en jouw ambitie.

  Wij gaan voor de lange termijn relatie. Hiervoor vragen we het volgende van jou :

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent proactief, nieuwsgierig en leergierig;
 • Je beargumenteert jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven. Is er noodzaak voor verandering, dan toon jij initiatief;
 • Je wil resultaten zien en het liefst ben jij daar (mede-) verantwoordelijk voor. Jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier