Woonondersteuner | Noordzeestraat
Lister
Utrecht, NL
1 dag geleden

Heb je werkervaring binnen de ggz en wil je deze verder uitbouwen? Heb je affiniteit met onze doelgroep en wil je in Utrecht aan de slag?

Dan is dit je kans! Voor onze locatie Noordzeestraat zoeken we een

32-36 uur

Team Noordzeestraat biedt gespecialiseerde en intensieve gespecialiseerde 24-uurs begeleiding in de directe woonomgeving.

In de nacht is er een slaapwacht aanwezig. Er zijn 29 plaatsen voor Beschermd Wonen. De begeleiding is gericht op stabiliteit en ontwikkeling in het wonen.

Team Noordzeestraat richt zich op mensen met een psychiatrische aandoening die intensieve gespecialiseerde begeleiding nodig hebben.

Ook zijn er enkele plaatsen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Op de Noordzeestraat koken cliënten samen met de begeleiding om aandacht te geven aan gezond eten en leefstijl.

Tevens zijn er 12 plaatsen voor Beschermd Wonen. De gespecialiseerde begeleiding is gericht op ontwikkeling en doorstroom naar zelfstandig wonen.

Dit is jouw uitdaging

Jij helpt cliënten een vervolgstap te zetten naar een volwaardig burgerschap. Wat ze daarvoor nodig hebben, is een veilige omgeving en een toenemende zeggenschap over alles wat hen aangaat, maar daarbij ook dat beetje zorg en aandacht wat het verschil kan maken.

Jij biedt dat. Niet door eindeloos praten of discussiëren, maar gewoon door er te zijn en dingen te doen die op dat moment nodig zijn.

Mee de tuin in, helpen een kamer op te ruimen, een te drukke bezoeker even mee naar buiten te nemen. Met jouw inzet overbrug je het verschil tussen hun ongemak met het gewone leven en hun wens om daar deel van uit te willen maken.

Wat doe je dan? Je maakt dingen niet groter dan ze zijn, zegt waar het op staat en gaat weer over tot de orde van de dag.

Met jouw beide voeten op de grond help je de bewoner zijn draai te vinden in een woonomgeving waarvan hij zelf de regisseur is.

Je bent bereid in wisselende diensten te werken (overdag / avond / nacht en weekend).

Dit breng je mee

Jij bent een aanpakker! Je maakt door je open houding makkelijk verbinding met onze cliënten. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en staat stevig in je schoenen.

Je beschikt over een relevant diploma op mbo-niveau, aangevuld met kennis van en ervaring met huishoudelijke taken.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 30. Deze schaal kent een maximum van € 2.545,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen.

Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon / werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier