Parttime of fulltime klantenservice medewerker bij Belgisch telecombedrijf in Maastricht
YoungCapital
Maastricht, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als parttime of fulltime klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Klanten bellen, mailen of chatten met jou over alles wat te maken heeft met mobiele telefonie en internet.

Ze willen bijvoorbeeld meer informatie over het surfvolume van hun mobiel internet. Of hebben een technisch probleem zoals een simkaart die niet werkt.

Daarnaast komen klanten ook bij jou terecht met vragen over hun factuur. Jij staat hen steeds beleefd, duidelijk en geduldig te woord.

Werktijden

Jij bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 8.00 en 22.00 uur. Je kiest zelf of je liever parttime (20-

26 uur) of fulltime (30-36 uur) werkt. Het bedrijf stelt in overleg met jou elke twee weken een werkschema op, waardoor elke week er anders uitziet.

Je kunt zonder probleem één dag of twee halve dagen per week vrij houden.

Betaalde training

Tijdens jouw eerste twee weken geeft het bedrijf je een uitgebreide training. Met een kleine groep leren jullie van een trainer hoe om te gaan met een klant die boos wordt of uren over koetjes en kalfjes praat.

Die trainer legt je ook zaken uit zoals hoe het computersysteem werkt, en wat de waarden zijn van het bedrijf. En o ja, tijdens die training word je gewoon betaald.

Functieeisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je bent flexibel (20-26 uur of 30-36 uur per week) beschikbaar van maandag tot en met zondag, tussen 8.00 en 22.00 uur.
 • Je hebt een duidelijke en vriendelijke (telefoon)stem.
 • Je bent enthousiast & gemotiveerd om aan de slag te gaan.
 • Vlaams spreken is een pré.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een plezante parttime of fulltime job als klantenservice medewerker bij een bekend Belgisch telecombedrijf in Maastricht;
 • Een brutosalaris van €10,50 per uur;
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal € 7,38 per gewerkte dag;
 • Een betaalde training van 2 weken;
 • Een klein, gezellig en familiair team binnen een informele en ontspannen sfeer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier