Inkoop adviseur Yacht - Sliedrecht
YACHT
Sliedrecht, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe, uiteenlopende inkoopvraagstukken bij toonaangeven de publieke opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Ministerie Defensie, TNO, Prorail maar ook bij gemeenten en veiligheidsregio’s?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

Jouw werkzaamheden

Vanuit een dienstverband bij Yacht ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers.

De precieze inhoud van je werk is afhankelijk van de vraag van de markt. Maar waar je ook werkt; jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever kan vertrouwen op een rechtmatig en doelmatig inkooptraject.

Hoe mooi jouw project ook is; de kans is groot dat verschillende belangen een rol spelen. Zonder wrijving geen glans! Als interim professional heb je een frisse blik op zaken en ben je in staat snel een goed beeld van de stakeholders te maken en door goed te communiceren weet jij de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Dat kan best uitdagend zijn. Want hoe zorg je ervoor dat de rechtmatigheid en doelmatigheid in het inkooptraject in optimale balans is?

Of hoe zorg je ervoor dat een onderwijsinstelling een nieuw schoolgebouw krijgt dat voldoet aan alle eisen en wensen voor nu en de toekomst?

Het is wikken en wegen, draagvlak creëren en belangen afwegen.

Afhankelijk van de organisatie werk je aan één specifieke opdracht of word je voor langere tijd ingezet en ga je met meerdere projecten aan de slag.

Droom je van een carrière als Inkoopadviseur? Dat biedt Yacht jouw deze ideale stap.

Je werkt binnen het inkoopteam vaak samen met andere inkoopprofessionals en staat in nauw contact met de Business’. Zij zijn jouw opdrachtgever, zij hebben wensen en eisen tav de in te kopen producten of diensten.

In jouw rol voorzie je de Business’ gevraagd maar ook ongevraagd met als doel te komen tot het beste resultaat.

Wat wij vragen

 • Je hebt een hbo-diploma bij voorkeur aangevuld met NEVI opleidingen
 • Je hebt in 2 tot 10 jaar ervaring als inkoopadviseur bij voorkeur ook ervaring binnen de publieke sector
 • Je houdt van aanpakken, werkt gestructureerd en resultaatgericht, en houdt de voortgang scherp in de gaten
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent een deskundige gesprekspartner die denkt in oplossingen
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard bieden wij een prima salaris en arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

  Bedrijfsinformatie

  Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden : dat zijn de voordelen van werken bij Yacht.

  Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken.

  Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes.

  Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

  Dit zegt Ineke Huitema, senior Interim Professional, over het werken bij Yacht :

  Door kennis te delen verrijk ik mijn werk "

  Nadat ze haar sporen in het inkoopvak ruimschoots verdiend had, besloot Ineke Huitema binnen Yacht te solliciteren naar de functie van senior interim professional Procurement.

  Als senior ontplooit ze initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van haar medeprofessionals en het vakgebied Procurement binnen Yacht.

  Samenwerking binnen Yacht

  Van nature ben ik veel meer een samenwerker dan een harde onderhandelaar. Daarom werk ik ook graag in de publieke sector.

  Met een multidisciplinair team bedenken wat de organisatie nodig heeft, daarbij de beste leverancier selecteren en vervolgens een goed contract sluiten.

  Dat vind ik mooi! Die samenwerking zoekt Ineke ook binnen Yacht. Zo coacht ze andere interim professionals, is ze lid van de interne adviesraad en organiseert ze Food for Thought-

  events, incompanytrainingen en bijspijkercursussen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier