Wijkverpleging Verpleegkundige 4
Vierstroom
Gouda, NL
1 dag geleden

Werkgebied

Voor ons gehele werkgebied zijn wij op zoek naar collega’s! Wijkteams in onder andere : Woerden, Zoetermeer, Gouda, Nieuwerkerk ad Ijssel, Lekkerkerk, Lansingerland, Alphen ad Rijn, Gouderak en Ouderkerk.

Kijk snel of er een bij jou in de buurt is!

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait.

Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf.

Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen.

Bij Vierstroom Zorg Thuis werken we daar graag aan. Elke dag weer. Help jij ons mee?

Is dit jouw droombaan? Je bent onderdeel van een klein, ondernemend en zelfsturend team dat volop in ontwikkeling is. Je verleent dagelijkse verpleegkundige zorg aan de cliënten in de thuissituatie.

Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod vanuit Vierstroom Zorg Thuis. Waar nodig coach en instrueer je collega’s.

16 tot 32 uur

Kom eens op de koffie / thee bij ons

Benieuwd of wij jouw droombaan hebben? Kom eens langs of bel met de wijkverpleegkundige via telefoonnummer 0880444888! Zij vertellen je graag waarom wij zo’n goede en leuke werkgever zijn.

Ben je overtuigd?

Solliciteer snel. Het aantal uur is nader te bepalen in overleg met het wijkteam. Wij gaan er vanuit dat je de juiste opleiding en werkervaring hebt en zijn heel benieuwd naar jou als persoon.

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief op onder vermelding van Verpleegkundige niv. 4 + gewenste wijkteam .

En dan dit nog

Wij weten dat onze werknemers het hart van de organisatie zijn en hechten grote waarde aan jouw mening in alle ontwikkelingen binnen onze organisatie! Zo blijft je werk uitdagend en afwisselend.

Ook jezelf blijven ontwikkelen is leuk. Daarom bieden wij hiervoor volop ruimte. Daarnaast krijg je natuurlijk een iPad en smartphone tot je beschikking om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier