Stage: Beurs Demonstrateur
DEMCON
Best, NL
3 dagen geleden

Start : September 2019

Duur : half jaar

Opleidingsniveau : HBO afstuderen

Opleiding :

 • Industrieel (product) ontwerpen
 • DEMCON

  DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial & vision, optomechatronics, robotics en medical systems.

  Het is een snel groeiende onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt. Als system supplier kan DEMCON de hele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie.

  In 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de DEMCON Groep (met anno 2019 ruim 600 medewerkers).

  BEURS DEMONSTRATEUR

  Om nieuwe klanten te werven staat DEMCON geregeld op beurzen, waarbij men gebruik maakt van aansprekende demonstrator opstellingen om bezoekers en potentiële klanten geïnteresseerd te krijgen voor DEMCON.

  Op dit moment ligt er een plan voor een nieuw te ontwerpen demonstrator gebaseerd op een miniatuur-versie van een recent ontworpen DEMCON-machine, zie Figuur 1.

  De belangrijkste functie is het op spectaculaire wijze kunnen inmeten van verschillende voorwerpen, en vervolgens het meetresultaat laten projecteren op een groot beeldscherm.

  Echter, het detail ontwerp van zowel de technische functionaliteit als een aansprekend industrieel ontwerp moet nog gedaan worden.

  DE OPDRACHT

  In deze opdracht werken twee studenten samen aan het ontwerp en de realisatie van bovengenoemde beurs-demonstrator. De eerste student wordt verantwoordelijk voor het technische functioneren van de demonstrator, de tweede student zorgt voor een aantrekkelijk design geschikt voor beurzen.

  Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de kennis over de bestaande machine, en de opdracht zal gebeuren onder begeleiding van de betrokken experts op het gebied van dynamica / regeltechniek en industrieel ontwerpen.

  Figuur 1 : Impressie van de bestaande Demcon meetmachine

  Interesse? Stuur dan een mail naar Bram Hunnekens, bram.hunnekens demcon.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier