Teamleider Student Administration (Team Services) (AT/UD/ESA/2019-38)
Delft University of Technology
Delft, NL
1 dag geleden

Functie omschrijving

In de functie van Teamleider Services ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor de uitvoerbaarheid van administratieve (complexe) processen binnen je team en geef je leiding aan ongeveer 13 medewerkers.

We verwachten dat je medewerkers in dit team verbindt, enthousiasmeert en inspireert. Je bent lid van het Management Team SA en rapporteert aan de manager SA.

Binnen de functie van teamleider wordt van je verwacht dat je flexibel bent in het oppakken van een rol binnen procesmanagement en dat je medewerkers begeleidt in de transitie naar procesgericht werken.

Je werkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen :

 • Je zorgt voor (continue) ontwikkeling van medewerkers en een goede werksfeer;
 • Je draagt zorg voor de juiste toewijzing, beheer en bewaking van (financiële) middelen van het team;
 • Samen met de manager SA en collega teamleiders zorg je voor een optimale inrichting en bemensing van SA en schrijf en implementeer je hiertoe een teamplan waarmee de strategische ambities van ESA kunnen worden gerealiseerd;
 • Je stuurt procesmanagers aan die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit, uitvoering en verbetering van administratieve (keten) processen;
 • Je zorgt voor (nieuwe) inzichten in de stand van zaken, risico’s en kansen die input zijn voor verbetering en beslissingen door proceseigenaren;
 • Je signaleert, analyseert, implementeert en evalueert verbetermogelijkheden in werkwijzen en procedures;
 • Je adviseert o.a. aan de Manager SA over de gevolgen van voorgenomen beleid en wijzigingen om de processen te kunnen verbeteren en je vertaalt beleids-
 • en (wets)wijzigingen naar nieuwe of aangepaste procesontwerpen of procedures;
 • Je onderhoudt intensieve contacten en maakt werkafspraken met systeem-ondersteunende afdelingen, facultaire afdelingen en partneruniversiteiten.
 • Een belangrijke doelstelling is optimale service verlening vanuit een LEAN werkwijze. Je haalt plezier uit het gezamenlijk bereiken van Operational Excellence.

  Functie eisen

  Je bent iemand die kan verbinden en structuur biedt. Je kunt medewerkers motiveren en meenemen in veranderingen. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent in staat om tot grondoorzaken te komen en hebt oog voor alle ketenpartners.

  Je bent enthousiast, hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je bent resultaatgericht. Je bent in staat om procesmatig te denken en de bedrijfsprocessen en (ondersteunende) informatiesystemen optimaal op elkaar af te stemmen vanuit het perspectief van de klant.

  Verder ben je nieuwsgierig van aard en creatief in het vinden van oplossingen met een digitale insteek.

  TU Delft is een internationale organisatie, een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie noodzakelijk.

  Daarnaast vraagt deze functie :

 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring in het aansturen, verbinden, motiveren en stimuleren van medewerkers
 • Luisteren en de juiste vragen stellen is essentieel in deze functie;
 • Je kunt inhoudelijk overtuigen en blijft daarin enthousiast;
 • Ervaring met het analyseren en beschrijven van (knelpunten in) processen;
 • Ervaring met (Lean / Six Sigma) veranderprocessen is een pre;
 • Je hebt gevoel voor de verschillende belangen van betrokken ketenpartners en weet deze partners op de juiste wijze te betrekken zonder het overkoepelende TU Delft belang uit het oog te verliezen;
 • Arbeidsvoorwaarden

  De functie heeft een omvang van 30 - 32 uur (0.8 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.

  Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.637,- en een maximum van € 4.

  978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

  Naast het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

  Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

  We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches en sporten met korting.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier