Startend Projectleider
Goodijk Personeel
Zwolle, NL
16 dagen geleden

Heb jij een Passie voor Bouwen? Dan is deze mooie uitdagende vacature als startend Projectleider in de regio Zwolle met een veelzijdigheid aan taken, afwisseling en met ondersteuning van de benodigde ICT-

tools (o.a. smartphone, tablet, bouwapp ed.) beslist iets voor jou!!!

Vanaf het allereerste contact met de opdrachtgever tot en met de oplevering, ben jij als (aankomend) projectmanager verantwoordelijk voor het gehele project.

Dus je werkzaamheden omvatten niet alleen het voortraject, contact leggen met de opdrachtgever en leveranciers, maar ook de uitvoering en de evaluatie van het project.

Daarbij behoren dan taken als klant- en leverancierscontact, calculatie, bouwvergaderingen leiden / bijwonen, planning, aansturen en bewaken van de uitvoering.

Functie eisen

 • HBO werk- en denk niveau, opleiding Bouwkunde
 • Ervaring met moderne bouwsoftware pakketten, Microsoft Office en BIM is een pré
 • Competenties : ondernemend, verantwoordelijk, stressbestendig, teamspeler, klantgericht, communicatief

  Bedrijfsprofiel

  Je nieuwe werkgever is een modern, solide en ervaren bouwbedrijf met een Passie voor Bouwen ! De projecten zijn veelal regionaal in de sectoren nieuwbouw, renovatie, verduurzaming, onderhoud en restauratie en bij verschillende typen opdrachtgevers.

  ook zijn zij actief in projectontwikkeling.

  Bij deze moderne opdrachtgever in de regio Zwolle werk je samen met leuke, gemotiveerde collega’s in een informele collegiale sfeer.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je begint met een aanstelling als startend projectleider voor bepaalde tijd maar met uitzicht op een vast dienstverband in een uitdagende, afwisselende functie met een plezierige werkomgeving.

  Natuurlijk is het salaris marktconform en zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waar de opdrachtgever bij is aangesloten.

  Herken je je in deze vacature van Goodijk Personeel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Ken je iemand in je netwerk die beschikbaar is of komt en waarvoor deze vacature interessant is dan komen wij ook graag in contact met hem of haar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier