Magazijnmedewerker logistiek
Randstad
DRUNEN, NL
4 uur geleden

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Wij zoeken het type handen uit de mouwen om het gehele magazijn te beheren.

Het bedrijf Waar ga je werken?

Bedrijf levert klanten hoogwaardige meet- en verbindingsoplossingen, met focus op telecomnetwerken en de technologieën glasvezel, coax en kabel.

Klanten van de organisatie bevinden zich in de Benelux. Ondanks dat je veel zelfstandig zult werken, ben je onderdeel van een hecht team.

Je bent operationeel bezig en hebt overzicht over het gehele proces.

De functie Waar word je verantwoordelijk voor?

Je zorgt er voor dat alle goederen die binnen komen op een juiste manier worden ontvangen en opgeslagen, volgens diverse procedures beheer je de voorraad en zorg je voor een juiste orderverwerking.

Zowel de verzameling, verpakking als verzending vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je verwerkt tijdig en correct de administratie van de goederenstroom, en houdt deze informatie up-

to-date en beschikbaar voor je collega’s.

Je vervoert incidenteel goederen naar klanten en / of leveranciers, een rijbewijs is gewenst! Daarnaast voer je incidenteel eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit in, aan en om de bedrijfspanden. Genoeg variatie!

Competenties Wat breng je mee?

In deze functie zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker met het vermogen om zijn / haar eigen winkel te beheren. Je bent operationeel bezig, maar hebt tevens een helicopterview.

De werkzaamheden zijn niet altijd vooraf te plannen, fijn wanneer je het overzicht bewaart en niet meteen in de paniekstand schiet.

Arbeidsvoorwaarden Wat biedt het bedrijf jou?

Zij bieden jou als informele organisatie een goede onderlinge band tussen collega’s aan. Teamgerichte collega’s in een informele werkomgeving met no-

nonsense cultuur. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele organisatie! Salarisindicatie tussen de € 2.

200 en € 2.500 bruto per maand.

Reageer via de site of neem contact met ons op via telefoonnummer 0416-567270, of per mail via jorien.dumoulin nl.randstad.

com Wij zien jouw reactie met enthousiasme tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier