MBO afstudeerstage: Maintenance
DAF
Eindhoven
2 dagen geleden

Functieomschrijving Aan de hand van je competenties zullen we in samenspraak een passende opdracht voor je zoeken , denk aan een verbetering van een installatie of een verbetering aan het onderhoudsproces .

Jouw profiel Voor deze stageopdracht komen wij graag in contact met gemotiveerde, leergierige afstudeerder die een Elektro / Mechanisch of Mechatronica niveau 4 of 3 opleiding volgt.

Jij hebt basis kennis van elektro of mechanische techniek.

Je bent 18 jaar of ouder, dit in verband met de veiligheidsregels op de werkvloer. Afdeling De afdeling TD Oost Maintenance is verantwoordelijk voor het machinepark en installaties van de Truck en Plaatcomponenten fabriek van DAF Trucks.

Doormiddel van het uitvoeren van TPM en preventief onderhoud , streven we naar een z'n goed mogelijk hoge leverbetrouwbaarheid , kwaliteit en veiligheid.

Dit alles doen we in teamverband verdeeld over 3 ploegen. Als stagiair zou je alleen aanwezig zijn in de dagdienst , en begeleid worden door een stagebegeleider. Wij bieden

 • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
 • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
 • Na het afronden van je studie, krijg je de kans om jouw loopbaan bij DAF te starten;
 • Een stagevergoeding van € 250,- (MBO) per maand op fulltime basis;
 • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
 • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
 • Elke afstudeerder krijgt de kans om deel te nemen aan het Student Event. Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!

  Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees hier verhalen van onze oud-stagiaires.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier