Montage Medewerker
Intro Personeel
Zwijndrecht, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Jij mag het dak op! Hoog op het dak van een bekend Rotterdams ziekenhuis ben je namelijk een kooiladder aan het monteren.

Met jouw lef en technisch inzicht werk je als Montage Medewerker elke dag aan de mooiste klussen door het hele land en daarmee ben jij helemaal in je element! Lekker sleutelen ligt jou wel, met jouw ervaring in de bouw, als timmerman of als dakdekker is deze uitdaging helemaal aan jou besteed!In deze fulltime functie van monteur, montage medewerker, timmerman of dakdekker ben je elke dag bezig met het monteren van dakbeveiligingsystemen.

Van hekwerken en ankers tot pictogrambordjes en kabelsystemen.Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor :

 • Het monteren van ankerpunten, kooi- en gevelladders, pictogrambordjes en kabelsystemen
 • Het testen en inspecteren van oude systemen
 • Vervangen van technische onderdelen
 • Het uitvoeren van onderhoudsbeurten bij de klant
 • Waar én wie je dit doet? Bij een klein montagebedrijf in Zwijndrecht. Een gezellige, maar professionele club met korte lijnen.

  Je collega's houden wel van een grapje, maar kunnen ook snel schakelen wanneer dat moet. Jij bent één van de 10 medewerkers bij het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier