P-opleider
's Heeren Loo
Amersfoort, NL
1 dag geleden

Waar ga je werken?

Bij ’s Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Van Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, gespecialiseerde tandartsen en gedragswetenschappers tot fysiotherapeuten, logopedisten en vaktherapeuten.

Zij werken allemaal bij het expertisecentrum Advisium. Hierdoor komen alle kennis en kunde bij elkaar. Zo werken we samen aan voortdurende verbetering van de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijk beperking.

Niet alleen binnen ’s Heeren Loo, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding.

We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uitmaken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting.

Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Hoe ga je helpen?

Als P-opleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van kwalitatief hoogwaardig praktijkonderwijs voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut en orthopedagoog-generalist.

Jaarlijks starten er binnen Advisium dertien tot vijftien gedragswetenschappers met de opleiding tot GZ-psycholoog en twee gedragswetenschappers met de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist.

Je werkt binnen een team bestaande uit een secretariaat en twee plaatsvervangend P-opleiders; een gezondheidszorgpsycholoog en een orthopedagoog-generalist.

Je geeft functionele aansturing aan praktijkopleiders en werkbegeleiders ten aanzien van de inrichting en inhoud van het werkproces.

Je werkt direct onder de directeur Advisium en onderhoudt waar nodig contact met de Raad van Bestuur. Je adviseert het management, de directie en de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd over de (praktische) uitvoering van opleidingen, de samenhang met andere opleidingsactiviteiten binnen de instelling en de samenwerking met externe personen / instanties, zoals andere praktijkopleidingsinstellingen.

In samenwerking met andere sectoren (voornamelijk de GGZ) geven we invulling aan de praktijkopleidingen. We zijn bezig om, met samenwerkingspartners, de opleiding tot klinisch psycholoog op te zetten.

Daarnaast zijn we met andere instellingen in overleg om de opleiding tot orthopedagoog-generalist in company te organiseren.

Ook neemt ’s Heeren Loo deel aan de Proeftuin Groningen en Zeeland.

Je stemt de opleidingen af op het beleid van expertisecentrum Advisium, de kwaliteit van de zorg en op de bedrijfsvoering.

Je draagt bij aan de programma's van wetenschappelijk onderzoek en je onderhoudt contacten met relevante betrokkenen in het beroeps- en opleidingsveld.

Je vertegenwoordigt ’s Heeren Loo extern in relevante overleggen en samenwerkingsvormen, zoals bij het landelijk p-opleidersoverleg en bij overleggen met opleidingsinstituten.

Dit bieden wij

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een dienstverband voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week. Je kan hierdoor parttime invulling geven aan het P-opleiderschap, maar je kan het ook combineren met klinisch werk binnen of buiten ’s Heeren Loo.
 • Vanuit welke locatie je werkt kan in overleg bepaald worden, je rol als P-opleider vervul je in het hele land.

 • Een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een team met enthousiaste, deskundige en betrokken collega’s.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • Dit ben jij

  Je hebt een opleiding tot klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog afgerond en bent minimaal vijf jaar als zodanig geregistreerd.

  Daarnaast heb je ervaring als praktijkopleider en bij voorkeur werkervaring als P-opleider. Of je bent GZ-psycholoog / psychotherapeut, bent minimaal vijf jaar als zodanig geregistreerd, je hebt ervaring als praktijkopleider en hebt, bij voorkeur, ervaring als P-opleider. Verder :

 • heb je passie voor je werk en draag je dit als zodanig uit
 • heb je kennis van relevante behandelmethoden en volg je ontwikkelingen in het vakgebied
 • beschik je over een proactieve en flexibele werkhouding, toon je daadkracht en werk je resultaatgericht
 • ben je faciliterend en innoverend en zet je dit in voor de inhoud van het praktijkprogramma
 • ben je, naast je rol als P-opleider, werkzaam in het behandelproces.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier