Docent Verzorgende IG
Albeda mbo alumni
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Docent Verzorgende IG

Bron : Santana Venema

Fulltime te Rotterdam

Voor de opleiding Verzorgende IG zijn wij op zoek naar een enthousiaste Docent Beroepsgerichte Vakken, die ons team komt versterken.

Het team maakt onderdeel uit van het Zorgcollege. Albeda Zorgcollege leidt studenten op voor beroepen in de dienstverlening, verpleging, verzorging, maatschappelijke zorg en assisterende beroepen en kent een groot aanbod aan na- en bijscholingen.

Albeda Zorgcollege heeft rond de 600 medewerkers in dienst en verzorgt opleidingen voor ongeveer 6500 studenten. Het Zorgcollege heeft het breedste pakket aan zorgopleidingen in de regio en biedt doorgroeimogelijkheden voor studenten en docenten.

Wat ga je doen?

We zijn voor ons ambitieus team op zoek naar een enthousiaste collega die naast het verzorgen van beroepsgerichte vakken zoals bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, communicatieve vaardigheden, anatomie, ethiek en benaderingswijzen ook vorm geeft aan studieloopbaanbegeleiding en begeleiding in de beroepspraktijk.

De student staat bij ons centraal en is zelf aan zet. Dit betekent dat er binnen het modulair onderwijs ruimte wordt gecreƫerd voor persoonlijke aandacht, persoonlijke leervragen en gedifferentieerd leren in de groep.

Als teamlid lever je tevens een belangrijke bijdrage aan het bereiken van onze teamdoelen. Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op of loop een dagje mee!

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je beschikt over aantoonbaar Hbo-niveau.
 • Je hebt ervaring in de zorgwerkveld.
 • Je bent in het bezit van je lesbevoegdheid.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je beschikt theoretische en praktische kennis van de leerstof van het vakgebied, de praktijk van de opleiding en didactische methoden en technieken.
 • Je bent vaardig in het coachen van individuele en groepen studenten.
 • Je bent vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.
 • Je bent vaardig in het aansturen van het leerproces en het toepassen van diverse pedagogische / didactische werkvormen.
 • Je beschikt over humor en relativeringsvermogen.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.
 • Je bent flexibel en houdt van dynamiek.

  Daarnaast beschik je over de volgende competenties :

 • Luisteren (naar deelnemers)
 • Groepsmanagement
 • Presenteren
 • Plannen en organiseren (onderwijs)
 • Resultaatgerichtheid
 • Werkveldgerichtheid
 • Wat bieden wij jou?

  Je komt te werken op onze hoofdlocatie Rosestraat, een inspirerende (leer)omgeving en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  De locatie biedt behalve een diversiteit aan opleidingen, goede vrij toegankelijke studentenwerkplekken, verkooppunt van producten uit de bakkersopleiding, een royale kantine en mogelijkheid tot lunchen en dineren in het opleidingsrestaurant VIPZ.

  Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan.

  Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties.

  En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

  Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen.

  Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.

  Solliciteren

  Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker.

  Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

  Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'.

  Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

  Je kunt je sollicitatiebrief richten aan : Christa Boet.

  De vacature sluit op : 30 september 2022.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Details van de functie

  Type contractBepaalde tijdAanvangsdatum01-08-2022Einddatum31-08-2023FunctieschaalLeraarschaal LBWerktijdfactor1Hoofd werklocatieRosestraat 1101+1103

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier