Verpleegkundige Bergambacht - Ammerstol
Vierstroom Zorg Thuis BV
Bergambacht, Zuid-Holland
5 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Vind je het leuk om in een klein, ondernemend en zelfsturend team te werken? Ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen en krijg je energie van het verlenen van persoonlijke zorg?

Samen met jou bouwen wij graag aan onze toekomst!Bij Vierstroom Zorg Thuis in Bergambacht-Ammerstol kun je direct aan de slag als Verpleegkundige niveau 4.

Je verleent dagelijkse verpleegkundige zorg aan onze cliënten in hun thuissituatie. Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod vanuit Vierstroom Zorg Thuis.

En, waar nodig, coach en instrueer je collega’s.

WIJ VRAGEN

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V en je hebt relevante werkervaring. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Je bent enthousiast, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

WIJ BIEDEN

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden welke bij wederzijds goedvinden daarna zal worden omgezet naar onbepaalde tijd.

Inschaling conform cao VVT. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een IPad, smartphone, pensioenregeling en ziektekostenregeling.

Je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor Vierstroom Zorg Thuis!Medewerkers zien Vierstroom Zorg Thuis als een goede werkgever, zijn zeer betrokken bij de organisatie en voelen zich gewaardeerd om hun inbreng.

Mede door het vertrouwen dat ze voelen is Vierstroom Zorg Thuis verkozen tot beste werkgever 2018-2019 (effectory).

SOLLICITEREN

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Caroline van Waalwijk, Wijkverpleegkundige 0646073792. Solliciteren kan via de 'solliciteer direct' button op onze website of door je cv en motivatiebrief te mailen aan werving vierstroomzorgthuis.

nl. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

BEDRIJFSPROFIEL

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden.

Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen.

Bij Vierstroom Zorg Thuis werken we daar volop aan. Help jij ons mee?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier