Arts Assistent / ANIOS Wijkteam Psychiatrie
SIRE
Zuid-Holland, The Netherlands
18 uur geleden

Het bedrijf

Onze klant is een professionele Healthcare organisatie in Zuid-Holland, Netherlands. Je zult gaan werken in het wijkteam van een GGZ instelling in de Haaglanden.

Om de juiste zorg te bieden, werken ze sinds vorig jaar vanuit zorgfuncties. De wijkzorg is hier één van. De wijkteams bestaan uit betrokken en professionele collega’s.

Door te werken vanuit zorgfuncties creëren ze ruimte voor inhoudelijke verdieping en doorontwikkeling. De inbreng en inzet van hun collega’s staat in dit proces centraal.

Ze bieden iedereen daarom de ruimte om hieraan bij te dragen.

Het is een unieke kans om supervisie te krijgen van de aanwezige psychiaters en een hele directe lijn naar de opleiding tot psychiater.

Ga je liever voor de opleiding tot huisarts? dan heb je na een half jaar werken vrijstelling voor de stage psychiatrische ziekten en psychosociale problematiek!

Functie omschrijving

Je komt als arts assistent te werken in een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om bij te dragen aan de inhoud én vormgeving van hoog complexe specialistische behandelingen.

Verantwoordelijkheden

Als arts assistent in het wijkteam ondersteun je de psychiater in het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA).

Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling. Dit doe je zowel bij ons op de locatie als bij cliënten thuis.

In je werk wordt je gesuperviseerd door een psychiater en je neemt tevens deel aan het arts assistenten onderwijs.

Vereisten

Als de ideale kandidaat :

 • ben je BIG geregistreerd als arts
 • heb je affiniteit met psychiatrie
 • ben je leergierig en stressbestendig
 • Overige informatie

  Bel Coen van Eck voor een kennismaking en meer informatie op : 0629399243

  Wij bieden jou een marktconform salaris van maximaal €5.126,- o.b.v. 36 uur per week.

  Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie, reageer dan door op solliciteer te klikken en contact op te nemen met Coen van Eck

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier