Bakwagenchauffeur Winkeldistributie
Simon Loos
Zaandam
1 dag geleden

Vroeg opstaan, op tijd thuis om nog met je kinderen te spelen of samen te eten, voor zij naar hun bed gaan? Slaap jij liever lekker lang uit en wil je starten in de middag?

Dat kan als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos in de winkeldistributie. Hierbij ben je een belangrijke schakel in het proces van het bevoorraden van supermarkten.

Mensen rekenen op je zodat ze niet voor lege schappen staan!

Als vrachtwagenchauffeur ga je de winkels van de Albert Heijn bevoorraden. Dit kan zowel fulltime als parttime.

Op het DC in Zaandam staan de rolcontainers voor je klaar. Deze ga je samen met jouw team van enthousiaste collega's laden om supermarkten te gaan bevoorraden.

Meestal, dus niet altijd, laad je voor 2 winkels en moet je ook rekening houden met retouren. Als vrachtwagenchauffeur betaald Tetris spelen dus ;)

Als vrachtwagenchauffeur in de winkeldistributie ben je naast het laden en lossen van de vrachten die veelal uit rolcontainers (gekoeld en ongekoeld) bestaan, natuurlijk de meeste tijd kwijt aan het behendig manoeuvreren van de vrachtwagen bij de filialen

Zoeken we jou?

Beschik jij over een C-rijbewijs, geldige code 95 en een bestuurderskaart? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden binnen Simon Loos

Wat mag je van ons verwachten?

Als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar :

 • Je komt rechtstreeks bij ons in dienst met een jaarcontract en na een jaar kun je in aanmerking komen voor een vast contract;
 • Een salaris in functiegroep C ( € 12,18 € 15,41 ), conform cao Beroepsgoederenvervoer, en altijd correct en op tijd.
 • Je rijdt altijd met modern materieel
 • Gedegen inwerkperiode en opleidingen van onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bij ons opgeleid te worden tot CE-chauffeur, met slagings- en baangarantie voor een vast laag bedrag met studiekostenregeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier