Thuishulp als vakantiewerk
Actief Zorg
Baarle-Nassau
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Wil jij goed bijverdienen in de vakantie én iets voor een ander betekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als thuishulp werk je bij onze klanten thuis. De klant is tijdelijk of langdurig niet in staat om geheel zelfstandig het huishouden uit te voeren.

Vandaar dat het zo waardevol is dat jij ze hierin komt ondersteunen. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van keuken, badkamer en toilet.

Sommige taken neem je over, andere taken voer je juist weer samen met de klant uit.

Daarnaast is er natuurlijk tijd voor een praatje! Merk je dat er iets met de klant aan de hand is, dan kun je hiervoor bij jouw coördinator terecht.

Voordat je zelfstandig naar jouw eerste klant toe gaat loop je eerst mee met een ervaren collega. Je krijgt uitleg over het werken als Thuishulp en de werkwijze van Actief Zorg.

Zo zorgen we ervoor dat je fijn kunt werken

Meer weten over werken in Flexibel werken

De arbeidsvoorwaarden

Dit willen we jou bieden

Als je voor Actief Zorg gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen.

We hebben je ook veel te bieden. Naast een goed salaris zijn er tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zie je welke arbeidsvoorwaarden bij deze functie horen.

Bevalt het werken als vakantiekracht? Dan kun je ook na de vakantieperiode bij ons blijven werken

Je bepaalt in overleg je eigen werktijden

Je verdient €15,00 per uur. Ongeacht je leeftijd! Dit is inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en verlofvergoeding.

Je werkt dicht bij huis en krijgt een reiskostenvergoeding. Ook als je met de fiets gaat!

Werk je tussen 1 juni en 30 september minimaal 60 uur dan ontvang je een bonus van 50 euro

Jouw talenten

Deze functie past bij jou wanneer

Het gezegde luidt : Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is.

Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

Je haalt energie uit het helpen van anderen

Je vindt het leuk om zelfstandig bij onze klanten te werken

Je bent sociaal

Kan zo'n jonge knul wel poetsen?

Senna Schoofs werkte afgelopen zomer als vakantiekracht bij Actief Zorg. Zijn moeder werkt als coördinator bij Actief Zorg en tipte hem dat ze vakantiekrachten zochten in de...

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier