Telemarketing Nederland/ België outbound (parttime)
Upstairs Traprenovatie
Weert, Nederland
3 dagen geleden

Je bent elke dag bezig met het verwerken van leads.

Deze leads potentiële klanten - hebben zelf aangegeven meer informatie te willen over een traprenovatie en het is aan JOU om de lead om te buigen naar een afspraak.

Het is een afwisselende en drukke functie waarbij je moet kunnen multitasken, je bent immers agenda’s aan het plannen voor meerdere adviseurs.

Werklocatie : Weert Even voorstellen : Als telemarketing professional ben je verantwoordelijk voor het maken en plannen van kwalitatieve goede afspraken voor onze adviseurs.

En daar kunnen we jou bij gebruiken! Wie ben jij? Jij hebt MBO werk- en denkniveau en bent commercieel ingesteld.

Het zou fijn zijn als je al wat werkervaring op hebt gedaan in een soortgelijke functie.

Aangezien je dagelijks met klanten belt en deze in de avonduren beter bereikbaar zijn verwachten we dat je 3 avonden per week (niet op vrijdag) beschikbaar bent (het is maar tot 20 : 00 uur dus dat is te overzien).

Je kunt je prima mondeling uitdrukken en wat heel belangrijk is je kunt goed luisteren naar de klant.

Dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst lijkt ons logisch ;-) Daarnaast heb je ook : Geografisch inzicht (je plant afspraken door heel NL / BE) Een sterk ontwikkeld overtuigend vermogen Een flexibele instelling en je kunt prioriteiten stellen Wat kun je van ons verwachten?

 • Een parttime functie bij de nummer 1 in traprenovatie (uren tussen de 20-32 uur) Upstairs kenmerkt zich door haar informele werksfeer en platte organisatiestructuur Werken in een gezellig zelfstandig team Een marktconform salaris ;
 • uiteraard is dit afhankelijk van je kennis en (werk)ervaring); Heb je jawel 40,5 vakantiedagen per jaar (o.b.v.
 • een fulltime baan)!! Waar vind je dit nog! Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Interesse gewekt? Wij zijn erg benieuwd naar jou! Wij kijken er naar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier