Allround Timmerman
ProfLinQ
Brabant, NL
6 dagen geleden

Wij zoeken ervaren en gemotiveerde vakmannen die invulling kunnen geven aan timmer werkzaamheden bij zowel woning als utiliteitsbouw.

Het werken vindt plaats vanuit een gerenommeerde aannemer. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot zelfontplooiing dragen bij aan een prettige werksfeer.

Functieomschrijving

Binnen de functie Timmerman’ ben je specialist op het gebied van Zowel ruwbouw als afbouw timmerwerkzaamheden. Op een professionele wijze ben je bezig met het inmeten, plaatsen, stellen en voer je reparaties uit aan timmerwerken.

Als vakman werk je in teamverband om het werk uitgevoerd te krijgen op een kwalitatief hoogstaand niveau.

Projecten / Producten

Grootschalig en kleinschalige bouwprojecten (ruwbouw+afbouw+renovatie)

Taken

kozijnen stellen / inmeten dakwerken houtreparaties draagconstructies bekistingen aftimmerwerken binnenwanden en plafonds

 • Gemotiveerd
 • Secuur en daadkrachtig
 • Overige

 • VCA certificaat is een pré
 • Eigen vervoer om op bedrijf / projectlocatie te komen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier