Servicemonteur Transportsystemen
YOUNG ENGINEERING
Amersfoort, NL
12 uur geleden

Als Servicemonteur bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan procesinstallaties op diverse locaties door de Benelux.

Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van de werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De Servicemonteur wordt bij onze opdrachtgever Field Engineer genoemd.

Als Field Engineer heb je contact met de klant, waarmee je storingen, werkzaamheden en overige activiteiten afstemt. Specifiek bestaan de werkzaamheden uit :

 • Het analyseren en oplossen van voorkomende elektrische en mechanische storingen van hoogwaardige sorteer en distributie-
 • installaties en bijbehorende randapparatuur;
 • Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties;
 • Het demonteren, afstellen en monteren van apparatuur;
 • Het controleren van machines op een goede werking;
 • Het ondersteunen bij in-, om-, en bijstellen van sorteerlijnen;
 • De Servicemonteur denkt mee bij verbetervoorstellen en het actief uitwerken daarvan tijdens de implementatie.
 • In deze functie ben je flexibel inzetbaar; je werkt in een rooster waarbij je ook regelmatig op onregelmatige tijden werkt.

  Onze opdrachtgever zoekt een Servicemonteur die flexibel is met liefde voor techniek’ in de breedste zin van het woord. De volgende eigenschappen passen bij jou :

 • Je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties;
 • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en weet jezelf ook redelijk te redden in het Engels;
 • Je bent als Servicemonteur flexibel ingesteld en bent bereid om onregelmatig te werken. Daar staat uiteraard een mooie vergoeding tegenover;
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld richting Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek;
 • Tenslotte ben je als Servicemonteur communicatief en sociaal vaardig.
 • Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de Servicemonteur die wij zoeken!

  Onze opdrachtgever is leverancier van hoogwaardige oplossingen voor logistieke problemen en is een specialist in sorteertechnologie.

  Postbedrijven, luchthavens, logistieke dienstverleners, farmaceutische bedrijven en fashion, voedsel producerende en verwerkende industrieën mogen zich tot de klanten rekenen van onze opdrachtgever, die in ruim 100 landen wereldwijd actief is.

  Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle customer support activiteiten in de Benelux. Deze activiteiten omvatten onder andere inspectie, onderhoud, training, onderdelenbeheer en systeemanalyse en aanpassingen.

  Bedrijfscultuur

  Onze opdrachtgever is een succesvol, snelgroeiend bedrijf dat de werknemers de mogelijkheid geeft met het bedrijf mee te groeien.

  Door het beperkt aantal hiërarchische lagen heerst er binnen het bedrijf een prettige, informele sfeer. Onze opdrachtgever heeft de ontwikkeling van haar personeel hoog in het vaandel staan en biedt daarom veel mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen.

  Bij onze opdrachtgever staat eigen initiatief voorop, waardoor het personeel veel vrijheid krijgt binnen het uitvoeren van haar werkzaamheden.

  Naast een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende uitdaging, biedt onze opdrachtgever voor de vacature Servicemonteur een uitstekend salaris (variërend van €2550,-

  tot en met €3000,- bruto per maand exclusief toeslag) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opdrachtgever stimuleert het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

  Zomaar een aantal redenen om als Servicemonteur bij onze opdrachtgever te willen werken :

 • Bij goed functioneren is er snel uitzicht op een onbepaalde tijd contract;
 • Jij wilt als Servicemonteur werken in een professionele en groeiende organisatie aan hoogwaardige sorteer en distributie-installaties;
 • Jij wilt werken in een omgeving waarin het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen wordt gestimuleerd;
 • Je krijgt de kans om te werken in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij jij voldoening haalt uit het zelfstandig zo optimaal mogelijk laten draaien van het gehele proces (dit met een uitstekende back office die altijd paraat staat bij ingewikkelde vraagstukken);
 • De functie van Servicemonteur is een prachtige stap als vervolg van jouw carrière.
 • Trefwoorden : servicemonteur, storingsmonteur, monteur, technicus, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, allround monteur, mechatronica, onderhoudsmonteur, technicus, servicemonteur, vacature storingsmonteur, vacatures werktuigbouwkunde, vacatures elektrotechniek

  18.10.2019 Marlinde Landsmeer T : (06) 8135 5095 E : marlinde ye.nl SOLLICITATIES AAN : Marlinde Landsmeer Skype : Key Accountmanager E-

  mail : marlinde ye.nl (06) 8135 5095 WHATSAPP

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier